ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 156 - περίληψη - τελευταίο επεισόδιο!

Τέλος καλό, (σχεδόν) όλα καλά!
pic
03/07/2019 - 16:27

Η Εϊλούλ, η Καντέρ, η Μεράλ και η Τζεμρέ αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τη ζωή, τα όνειρά τους, τους δικούς τους ανθρώπους και να μπουν στο κελί της φυλακής φέροντας στους ώμους τους το πλήγμα του χαμού της Σονγκιούλ. Το μόνο πια που τους κρατά στη ζωή είναι η πιθανότητα να δουν κάποτε ξανά την ανιψιά τους, τη μικρή Σονγκιούλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τα κορίτσια μετά την αποφυλάκιση…  

Η μέρα της αποφυλάκισης φτάνει, τα κορίτσια βρίσκονται ξανά ελεύθερα, αλλά καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή. Αδέκαρες, απελπισμένες, άστεγες και με ένα ποινικό μητρώο πια να τις ακολουθεί, ξεκινούν ξανά να πορεύονται στις ζωές τους με πρώτη στάση το σπίτι του Γκιουνέι και της μικρής Σονγκιούλ. Ο Γκιουνέι στιγματισμένος από τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης του γυναίκας, θεώρησε τα κορίτσια ως υπαίτιες για αυτόν και στα δύο χρόνια της φυλακής δεν πήγε ούτε να τις δει, ούτε άφησε τη μητέρα του να πάει στα κορίτσια τη μικρή για να τη δουν.

Τα κορίτσια, απογοητευμένα, αναγκάζονται να ξεκινήσουν ξανά από το μηδέν, συνεχίζοντας τις σπουδές τους, πουλώντας κοσμήματα στον δρόμο και πλένοντας πιάτα σε εστιατόρια για να κερδίζουν τα προς το ζην. Η Σελίν, κρυφά από τον Γκιουνέι, πηγαίνει τη μικρή Σονγκιούλ για να τη γνωρίσουν οι θείες της κι έτσι σιγά-σιγά το γούρι αρχίζει να αλλάζει. Η Νεριμάν, που πάντα με τον τρόπο της εμπόδιζε τα σχέδια των κοριτσιών, θα τους κάνει ένα τεράστιο δώρο και έτσι τα κορίτσια θα βρουν τον σκοπό της ζωής τους.

Τα χρόνια περνούν και οι ζωές των κοριτσιών παίρνουν φως. Ένας γάμος θα φέρει ξανά κοντά τα κορίτσια και τον Γκιουνέι, ενώ ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Σονγκιούλ θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για το πολυπόθητο ευτυχισμένο τέλος.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO