ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 155 - περίληψη

Η παρέα των κοριτσιών είναι πια μικρότερη…
pic
27/06/2019 - 10:38

Παρά το ότι η Σονγκιούλ δέχεται την πρόταση των κοριτσιών, θέλει η ίδια να τις μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα για να τις αποχαιρετήσει. Το αντίο θα είναι σκληρό για τη Σονγκιούλ η οποία είναι ικανή να δώσει και τη ζωή της προκειμένου να μην τις αποχωριστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η απελπισία και ο φόβος σπρώχνει τα κορίτσια στο γκρεμό!

Τα κορίτσια μετά την πτώση στον γκρεμό, καταλήγουν στο νοσοκομείο και η μόνη η οποία είναι θεωρητικά καλά, είναι η Τζεμρέ. Το κορίτσι βλέποντας τις φίλες της σε άθλια κατάσταση δεν μπορεί να συγκρατήσει την αγωνία της. Στην ίδια θέση, όμως, βρίσκονται και οι συγγενείς και οι φίλοι τους.

Τη χειρότερη αγωνία τη ζει ο Γκιουνέι, ο οποίος ανησυχεί και για τη γυναίκα του και για το αγέννητο κοριτσάκι του. Οι επεμβάσεις στα κορίτσια ολοκληρώνονται και εκείνες μια-μια αρχίζουν να συνέρχονται, όλες τους εκτός από τη Σονγκιούλ. Οι γιατροί θα κάνουν ό,τι περνά απ’ το χέρι τους προσπαθώντας να σώσουν τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό κι έτσι αναγκάζονται να της βγάλουν το μωρό. Η χαρά του Γκιουνέι και των κοριτσιών βλέποντας το μωρό είναι τεράστια, αλλά επισκιάζεται από την κατάσταση της Σονγκιούλ, η οποία δεν λέει να επανέλθει. Ένα μικρό θαύμα θα τους χαρίσει την ελπίδα, αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει.

Ο θάνατος της Σονγκιούλ καταρρακώνει τα κορίτσια και τον Γκιουνέι και μαζί με εκείνη, θάβουν όλοι ένα κομμάτι του εαυτού τους. Μετά την κηδεία, και εφόσον τα υπόλοιπα κορίτσια είναι υγιή, θα πρέπει να υποστούν και το βασανιστήριο της φυλακής. Τα κορίτσια παραδίνονται και τους επιρρίπτεται ποινή φυλάκισης δύο ετών χάρη στο σημείωμα που άφησε πριν τον θάνατό της η Σονγκιούλ στο οποίο επωμιζόταν τη δολοφονία και την ταφή του Γιαβούζ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO