Οζτζάν Ντενίζ: δε θα το αποφύγει τελικά το διαζύγιο;

Έχουν φουντώσει οι φήμες για απιστία του!
pic
22/06/2019 - 09:00

Κυρίαρχη είδηση στις ιστοσελίδες και τις εκπομπές της γείτονος χώρας είναι ο οριστικός χωρισμός του γοητευτικού ηθοποιού Οζτζάν Ντενίζ από τη νεαρή σύζυγό του Φεϊζά. Όπως αναφέρουν, παρά τις προσπάθειες που έκανε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι να σώσει το γάμο του, οι "αταξίες" του Οζτζάν Ντενίζ έγιναν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Φεϊζά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Φεϊζά ανακάλυψε στο κινητό του Οζτζάν Ντενίζ ερωτικά μηνύματα από άλλη γυναίκα. 

Οι φήμες ενισχύθηκαν από το σχόλιο του Οζτζάν Ντενίζ, με το οποίο συνόδευσε μια φωτογραφία που ανέβασε για τη Γιορτή του Πατέρα με το γιο του. Το σχόλιο ήταν: «Eίσαι πάνω από όλα όσα έζησα τελευταία. Αξίζεις τα πάντα, γιε μου. Προσπάθησαν να μας πάρουν αυτές τις μέρες μέσα από τα χέρια, αλλά ξέρω πως θα είναι πάντα δικές μας. Όταν γεννήθηκες, υποσχέθηκα πως θα είμαι πάντα δίπλα σου, σαν να είμαι ο καλύτερός σου φίλος. Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα».  

Κι ενώ οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με το ύψος  της φημολογούμενης διατροφής που ζητά η Φεϊζά Ακτάν, εκείνη ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram μια κοινή πολύ αγαπησιάρικη φωτογραφία της με τον Οζτζάν Ντενίζ, ενώ στο σχόλιο που ακολουθεί τον αποκαλεί ο άνδρας που αγαπά, λέει ότι μαζί με το γιο της ο Οζτζάν Ντενίζ είναι το πιο όμορφο πράγμα που της συνέβη και ότι είναι πολύ τυχερή που γνώρισε την αγάπη μαζί του. Για να κλείσει με τη φράση: «Ευτυχώς που είσαι δικός μας».
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO