Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 103 - περίληψη

Φαρούκ και Σουρεϊγιά δέχονται πυρά!
pic
21/06/2019 - 10:18

Η μετά Εσμά εποχή φαίνεται να αρχίζει στο αρχοντικό των Μποράν και ο ρόλος της «κυρίας» του σπιτιού χρεώνεται πια στη Σουρεϊγιά. Η «θητεία» της Σουρεϊγιά ξεκινά με την άφιξη της Αναστασίας, η οποία δεν βρίσκει φιλόξενο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Δεν είναι εύκολη η μέρα που ξημερώνει για τη Σουρεϊγιά!

Η Σουρεϊγιά, θέλοντας να υποδεχτεί την Ιπέκ στο αρχοντικό, ζητά από τον Γκαρίπ να πάρει για λίγες ώρες μακριά την Εσμά. Την ίδια ώρα, ο Φαρούκ συναντά τον Φικρέτ και ξαφνιάζεται από την καλή του διάθεση, παρά το γεγονός ότι ο γάμος του με την Ιπέκ δείχνει να οδεύει προς το τέλος του. Αυτό τουλάχιστον, ανακοινώνει η Ιπέκ στον Οκάν, ζητώντας του να τη στηρίξει το δύσκολο αυτό διάστημα.

Σε ένα άλλο σημείο της πόλης η Ντιλάρα βλέπει τον Αντέμ και την Γκιουνές να είναι τρυφεροί μεταξύ τους. Η κοπέλα γίνεται αντιληπτή από την Γκιουνές, η οποία προσπαθεί να την προσεγγίσει. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και η ζήλια όμως, γίνονται κακός σύμβουλος για την Ντιλάρα.

Ο Φικρέτ ζητάει από τον Γκαρίπ να αγοράσει τις μετοχές του, ανακοινώνοντάς του ότι σκοπός του είναι να εγκαταλείψει την οικογενειακή επιχείρηση. Το νέο φθάνει και στον Φαρούκ μέσω του Μουσταφά, ο οποίος έχει αναλάβει την παρακολούθηση του απρόβλεπτου Φικρέτ και τον βλέπει να συναντά τον Αντέμ.

Η Ιπέκ φθάνει στο αρχοντικό για να πάρει τα τελευταία πράγματά της και να μιλήσει για λίγο με τη Σουρεϊγιά. Η κουβέντα των δύο γυναικών εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά από ότι περίμενε η Σουρεϊγιά. Όπως ακριβώς και η κουβέντα που κάνουν ο Φαρούκ με τον Φικρέτ στο γραφείο. Μήπως ο Φικρέτ δεν έχει εντελώς άδικο; Ποιο είναι το κίνητρο που κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αντέμ να συνεργαστεί με τον Φικρέτ;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO