ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 154 - περίληψη

Η αλήθεια αποκαλύπτεται! Η φυλακή περιμένει τα κορίτσια!
pic
19/06/2019 - 11:17

Το αποκαλυπτικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της βίλας αποδεικνύει την αλήθεια και η Ζεχρά μαθαίνει ό,τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ. Μη χάνοντας καιρό, θα πάει αμέσως στη Ναζάν για να την εκβιάσει για χρήματα για ακόμα μια φορά. Καθώς κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πάντα, μια άτυχη στιγμή θα είναι αρκετή για να βρεθεί και η σορός του Γιαβούζ από δύο περαστικούς στο δάσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ζεχρά εκβιάζει την Ναζάν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Η ώρα της αναγνώρισης του πτώματος πλησιάζει για τον Σερκάν και ο νεαρός θα αναγκαστεί να πιεί και αυτό το πικρό ποτήρι που του προσφέρει η ζωή. Ο νεαρός Σερκάν είναι καταρρακωμένος και βλέποντας τον έτσι ο Αλί του ορκίζεται πως θα βρει τον υπαίτιο. Ένα δάσος, ένα θύμα, ένα σκηνικό προφανούς δολοφονίας και το βραχιόλι της Τζεμρέ θα είναι τα κομμάτια του παζλ που θα πρέπει να ενώσει ο Αλί για να βρει τον δολοφόνο.

Ο Αλί αρνείται μέχρι και την ιδέα ότι μπορεί η κοπέλα του και η φίλες του να έχουν κάνει τέτοιο πράγμα. Ωστόσο ως πραγματικός άνθρωπος του νόμου, θα πρέπει να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον ένοχο, όποιος και ό,τι κι αν του είναι αυτός. Η Εϊλούλ νιώθει πάνω της το διερευνητικό βλέμμα του Αλί και χωρίς να αντέχει άλλο το ψέμα, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και ο Αλί της προτείνει να παραδοθούν. Εφόσον το μυστικό έχει πια μαθευτεί από πολλούς και πλέον η αστυνομία είναι ενήμερη, η Τζεμρέ είναι υποχρεωμένη να το αποκαλύψει η ίδια στον Σερκάν πριν εκείνος το μάθει από άλλους.

Η τραγική αποκάλυψη παίρνει ακόμα πιο δραματική έκταση όταν τα κορίτσια θα πρέπει να εξομολογηθούν στη Φεριντέ, που υπήρξε πάντα σαν μητέρα τους, το έγκλημά τους. Τα κορίτσια συμφωνούν πως η Σονγκιούλ λόγω της εγκυμοσύνης της θα πρέπει να εξαιρεθεί και πως θα πουν στην αστυνομία πως εκείνη δεν ήταν μαζί τους εκείνο το βράδυ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO