ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 72 - περίληψη

Η ελευθερία δε γλυτώνει την Μπαχάρ από τα προβλήματα!
pic
13/06/2019 - 13:38

Η Χατιτζέ και ο Ενβέρ δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους βλέποντας την Μπαχάρ με τον Σαρπ και τα παιδιά στην πόρτα τους. Κι ενώ ο Σαρπ ετοιμάζεται να τους αφήσει σώους και ασφαλείς πια, η Νισάν καταφέρνει να αλλάξει τα δεδομένα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Νισάν υποχρεώνει τον Σαρπ και την Μπαχάρ να μείνουν μαζί! 

Η Μπαχάρ διηγείται όσα έζησαν στους γονείς της. Η γυναίκα δεν ξέρει τι είναι αυτό που ώθησε τον Νεζίρ να τους αφήσει ελεύθερους, όμως ξέρει ότι ο Ντορούκ έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Η Κισμέτ φθάνει στο σπίτι της Χατιτζέ για να μάθει λεπτομέρειες για την απελευθέρωσή τους. Η παρουσία της και κυρίως η ιδιότητά της ως δικηγόρος του Αρίφ εκνευρίζει τον Σαρπ, ο οποίος φροντίζει να στείλει το δικό του μήνυμα στον αντίζηλό του μέσα στη φυλακή.

Η Σιρίν προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μέσα στο σπίτι. Ξέρει ότι δύσκολα θα αντέξει να βλέπει το Σαρπ να πολιορκεί την Μπαχάρ και προσπαθεί να παίξει τα δικά της παιχνίδια. Όμως, η Μπαχάρ δεν είναι η ίδια γυναίκα που ήταν πριν λίγους μήνες…

Ενώ στο σπίτι της Χατιτζέ και του Ενβέρ η ηρεμία φαίνεται πως θα αργήσει πολύ να επικρατήσει, η Κισμέτ λαμβάνει ένα δώρο από τον Αζμί που την κάνει να τρέχει χαρούμενη…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO