Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 34 - περίληψη

Η ζωή της Οϊκιού εξαρτάται από τη ζωή του Τζεμάλ! Γιατί κινδυνεύουν και οι δύο;
pic
13/06/2019 - 12:45

O Ντεμίρ, μετά τις «αποδείξεις» που του φέρνει ο Τζεμάλ ρωτά ευθέως τον Ουγούρ αν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Ο Ουγούρ το αρνείται, αλλά ο Ντεμίρ έχει σχηματίσει τη δική του γνώμη. Τα λόγια που ακούει ο Ουγούρ να βγάνουν από το στόμα του καλύτερού του φίλου, του «αδερφού» του, τον καταρρακώνουν. Ο Ουγούρ, για ακόμα μια φορά αισθάνεται πως μένει αμέτοχος και αφήνει άλλους να διαμορφώνουν τη ζωή του. Αυτό τον οδηγεί σε τραγικές αποφάσεις…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τέλος στη φιλία Ντεμίρ – Ουγούρ! Είναι οριστικό;

Η Οϊκιού απολαμβάνει την αγάπη και τη συμπαράσταση της Τζαντάν, αλλά δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Ντεμίρ που της έκρυβε την αλήθεια για την υγεία της. Η δική του απόγνωση γεννά τελικά έναν τρόπο να πλησιάσει την κόρη του.

Τα μάτια της Οϊκιού γεμίζουν δάκρυα διαβάζοντας το γράμμα του Ντεμίρ και καταλαβαίνοντας τι τον ώθησε να της πει ψέματα. Πατέρας και κόρη πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και κάνουν μία νέα συμφωνία μεταξύ τους! Η χαρά δε σταματά εκεί: ο γιατρός Ιχσάν τηλεφωνεί στον Ντεμίρ και του λέει ότι βρέθηκε συμβατός δότης για την Οϊκιού! Το επόμενο πρωί τον περιμένει στο νοσοκομείο για να τον γνωρίσει και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες!

Ο Τζεμάλ, με την εμμονή του να αποδείξει ότι ο Ουγούρ σκότωσε τον πατέρα του Ντεμίρ, έχει ξυπνήσει το παρελθόν κι αυτό δεν αρέσει καθόλου σε κάποιους. Αποτέλεσμα; Ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του Ντεμίρ τον απαγάγει και σχεδιάζει το τέλος του.

Θα μπορέσει ο Ντεμίρ, που έχει μάθει ότι ο Τζεμάλ είναι ο δότης της Οϊκιού, να του σώσει τη ζωή; Ο Ουγούρ βρίσκεται στο πλάι του…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO