Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 100 - περίληψη

Σουρεϊγιά – Ντιλάρα: η Γκιουνές απειλεί να τινάξει στον αέρα τη φιλία τους!
pic
30/05/2019 - 13:56


Ο Φαρούκ είναι ακόμα συγκλονισμένος από την είδηση για την υγεία της Εσμά. Η παρέα της Σουρεϊγιά και μια επίσκεψη σε ένα παλιό αγαπημένο του μέρος είναι ο τρόπος που επιλέγει για να αποφορτιστεί. Το μαγείρεμα τον βοηθά ακόμα περισσότερο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:  Ο Φαρούκ αποκαλύπτει ένα μυστικό του στη Σουρεϊγιά!

Η Ντιλάρα έχει ραντεβού με το γιατρό και ο Αντέμ βρίσκεται ξανά στο πλάι της. Η κοπέλα, όμως, δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια και το θυμό της για το γεγονός ότι ο πατέρας του παιδιού της έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του. Όταν, μάλιστα, λίγο αργότερα ανακαλύπτει ότι η Γκιουνές είναι η άλλη γυναίκα, ο θυμός της γίνεται ασυγκράτητος και στρέφεται όλος προς τη Σενέμ και τη Σουρεϊγιά!


Ο Γκαρίπ με την Εσμά απολαμβάνουν το κάθε λεπτό από το μήνα του μέλιτος. Σε αντίθεση με τον Φικρέτ και την Ιπέκ που δε χάνουν ευκαιρία να μαλώνουν. 


Για πρώτη φορά μετά ο Αντέμ εμφανίζεται στην ψυχολόγο του διαφορετικός από ότι τον έχει συνηθίσει. Η Γκιουνές από τη μια και το μωρό που περιμένει από την άλλη τον κάνουν να βλέπει τη ζωή από τη φωτεινή της πλευρά! Αντίθετα, σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ντιλάρα. Από τη μια οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και από την άλλη η μοναξιά της και η ζήλια της για την Γκιουνές την κάνουν να παραφέρεται. Τα λόγια που θα πει στη Σουρεϊγιά θα είναι πολύ σκληρά.


Η Σουρεϊγιά, πληγωμένη και θυμωμένη από τον καβγά της με τη Ντιλάρα, δεν αργεί να ξεσπάσει στον Φαρούκ, που απορημένος την ακούει να τον κατηγορεί ξανά για το παραστράτημα του με την Γκιοζντέ! Την ίδια ώρα, η Γκιουλιστάν δίνει πολύτιμες συμβουλές στον Φικρέτ.

Η Ντιλάρα μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει για την Πόλη. Ωστόσο, η ένταση των ημερών έχει επηρεάσει το μωρό της και η κοπέλα καταλήγει στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να γεννήσει πρόωρα. Γιατί η παρουσία της Σενέμ και της Σουρεϊγιά εκεί την εκνευρίζει περισσότερο;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO