ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 70 - περίληψη

Μπαχάρ ή Πιρίλ; Ποια θα παντρευτεί τον Νεζίρ για να σωθεί ο Σαρπ;
pic
30/05/2019 - 13:51

Η Τζεϊντά δεν έχει κατορθώσει να γλυκάνει τη Χατιτζέ, όμως δε σταματά να προσπαθεί. Μία ιδέα τη φέρνει στο σπίτι της Χατιτζέ για να μιλήσει με τον Ενβέρ. Εκεί, χωρίς να το επιδιώξει, θα δώσει μία σημαντική πληροφορία για τη Σιρίν στην Ιντίλ. Η ιδέα της, πάντως, ενθουσιάζει τον Ενβέρ και τη Χατιτζέ. Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι ευτυχισμένος που έχει αποκτήσει ακόμα μία «κόρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Τζεϊντά στο σπίτι της Χατιτζέ κάνει αποκαλύψεις και δίνει λύσεις!

 
Στην έπαυλη του Νεζίρ, η Μπαχάρ και η Πιρίλ περνάνε δύσκολες ώρες. Η Πιρίλ παίρνει μια τραγική απόφαση, αλλά η Μπαχάρ γίνεται ξανά ο φύλακας άγγελός της. Από τι την προστατεύει αυτή τη φορά;

Ο Νεζίρ, πάντως, αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στις δύο γυναίκες. Μπαχάρ και Πιρίλ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούνε: ο Νεζίρ ανταλλάσσει τη ζωή του Σαρπ με ένα γάμο με μια από τις δυο τους. Αφήνει σε εκείνες να αποφασίσουν ποια θα γίνει νύφη!


Ο εκβιασμός του Νεζίρ γίνεται ακόμα πιο σκληρός. Η Μπαχάρ και η Πιρίλ μαθαίνουν ότι με το γάμο τους με τον άκαρδο άνδρα θα σωθεί, όχι μόνο ο Σαρπ, αλλά και ο Αρίφ με τον Σουάτ!


Η Πιρίλ κάνει ότι μπορεί για να πείσει την Μπαχάρ να ντυθεί νύφη, ενώ ο Νεζίρ ενημερώνει για τις εξελίξεις τον Σαρπ και τον Σουάτ. Ο Σαρπ νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ μία ακόμα αποκάλυψη για τη δράση του Σουάτ τον εξοιργίζει.
 

Η Κισμέτ συνεχίζει το δικό της αγώνα για να αθωώσει τον Αρίφ και για το λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια του Ενβέρ. Ωστόσο, οι κινήσεις της πια γίνονται γνωστές και στον Νεζίρ…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO