Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 99 - περίληψη

Μπορεί ο γάμος που ονειρεύτηκε η Εσμά να γίνει το φάρμακό της;
pic
23/05/2019 - 15:20

Η ιδέα της Σουρεϊγιά να κινητοποιήσει τον Γκαρίπ για να βρει την Εσμά αποδεικνύεται πολύ έξυπνη. Ο Γκαρίπ βρίσκει τη γυναίκα της ζωής του, η οποία μοιάζει να έχει μόλις ξυπνήσει από λήθαργο. Η αρρώστια της κάνει ξανά την Εσμά διστακτική για το γάμο, αλλά η αγάπη του Γκαρίπ για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ισχυρότερη από κάθε τι άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Φαρούκ δηλώνει τη στήριξή του στην Εσμά!

Λίγες ώρες αργότερα η Εσμά βρίσκεται ντυμένη νύφη και όλοι στο αρχοντικό περιμένουν να τη δουν να κατεβαίνει τη σκάλα για να συναντήσει τον Γκαρίπ. Φαρούκ, Φικρέτ και Οσμάν δεν αφήνουν κανέναν να καταλάβει ότι δεν πετάνε κι από τη χαρά τους που παντρεύουν τη μητέρα τους. Ο Φαρούκ αισθάνεται ότι έχει ακόμα κάτι να κάνει πριν το γάμο: να μιλήσει με το γαμπρό και τη νύφη!

Ο γάμος αρχίζει και μοιάζει σαν η μοίρα να αποφάσισε επιτέλους να αφήσει να ολοκληρωθεί ένας έρωτας που άρχισε πολλές δεκαετίες πριν. Παρά τη συγκίνηση η παρουσία του Αντέμ, ο οποίος εμφανίζεται να περπατά, προκαλεί αίσθηση. Η Ντιλάρα δεν κρύβει τη χαρά της που τον βλέπει εκεί και ο Αντέμ εισπράττει την αλλαγή στη συμπεριφορά της. Αυτή είναι η στιγμή που οι δύο μέλλοντες γονείς μπορούν να αποφασίσουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους. Θα το κάνουν;

Όταν και ο τελευταίος καλεσμένος αποχωρεί, η Εσμά αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρύβει πια την αλήθεια για την υγεία της από τα παιδιά της. Η αποκάλυψη γίνεται λίγο πριν την αναχώρησή της για το ταξίδι του μέλιτος και αφήνει τους γιους της να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που άκουσαν.

Ενώ η Εσμά και ο Γκαρίπ απολαμβάνουν τις πρώτες ώρες της κοινής τους ζωής, Φαρούκ και Φικρέτ αποφασίζουν ότι δεν μπορούν πια να φύγουν από το αρχοντικό. Σουρεϊγιά και Ιπέκ δεν κρύβουν τη χαρά τους!

Η επόμενη ημέρα τους βρίσκει όλους πιο ήρεμους. Όλους εκτός από την Ιπέκ και τον Φικρέτ, οι οποίοι καβγαδίζουν ακόμα μια φορά για τον Οκάν και την απόφαση της Ιπέκ να ασχοληθεί σοβαρά με τη δουλειά της…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO