ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 149 - περίληψη

Η Ναζάν θέλει να σκοτώσει τον Γιαβούζ!
pic
15/05/2019 - 09:00

Η εμφάνιση του Γιαβούζ, μετατρέπει σε εφιάλτη τη ζωή της Ναζάν. Φοβάται μην μάθουν τα παιδιά την πραγματική του ταυτότητα καθώς και το ένοχο παρελθόν του. Μια σειρά γεγονότων γίνεται αφορμή να μάθει πρώτος ο Σερκάν την αλήθεια και λίγα αργότερα η Ντεφνέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Θα αποδεχτούν Σερκάν και Ντεφνέ τον Γιαβούζ ως πατέρα τους;

Ο Γιαβούζ καταβάλλει προσπάθεια να γίνει συμπαθής στον Σερκάν και σύντομα πετυχαίνει τον σκοπό του. Το γεγονός αυτό ανησυχεί τη Ναζάν. Η αντίδραση της Ντεφνέ είναι πολύ έντονη όταν μαθαίνει για τον πατέρα της. Αρνείται να το αποδεχτεί και φεύγει από το σπίτι.

Η άθλια οικονομική κατάσταση της Καντέρ οδηγεί σε πλειστηριασμό το σπίτι. Η Ζεχρά βρίσκεται σε απόγνωση. Η βοήθεια έρχεται από τον Γιαβούζ ο οποίος προτείνει στην Καντέρ να της δανείσει τα χρήματα. Η Καντέρ αφενός από την πίεση της Ζεχρά κι αφετέρου από τη λανθασμένη εντύπωση που σχηματίζει γι’ αυτόν, δέχεται την πρότασή του. Ο Εζντέρ αμφισβητεί τις καλές προθέσεις του Γιαβούζ και προειδοποιεί την Καντέρ. Η Καντέρ όμως επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Γιαβούζ έχει καλές προθέσεις και δεν δίνει σημασία σε κάποιες του κινήσεις.

Τα κορίτσια απορούν όταν βλέπουν στην  πόρτα τους την Ντεφνέ με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Ντεφνέ μην έχοντας πού αλλού να πάει αποφάσισε να βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι των κοριτσιών. Η άφιξη της Ντεφνέ καθιστά μαρτυρική τη ζωή των κοριτσιών. Όπως ακριβώς  και η παραμονή της Νεριμάν στο σπίτι της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι. Όλοι μαζί ψάχνουν τόπο να απαλλαγούν από τους εφιάλτες του. Μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες, οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες φεύγουν.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι οδηγεί σε κρίση τις σχέσεις του Τοπράκ και της Φεριντέ. Η Φεριντέ διαπιστώνει ότι ο Τοπράκ δεν την γνωρίζει αρκετά και είναι δυστυχισμένη.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO