ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler) : dvd 147 - περίληψη

Η Καντέρ χρεοκοπεί, αλλά κάτι την απειλεί περισσότερο!
pic
02/05/2019 - 11:52

Η Τζεμρέ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Τουνά καθώς αισθάνεται υπεύθυνη για την απόλυσή του, ενώ η Καντέρ θα βρει την ευκαιρία για να γνωρίσει καλύτερα τον Τουνά μέσω της φίλης της. Ο Αλί και η Φεριντέ, στο μεταξύ, φαίνεται πως έχουν λύσει την υπόθεση της Φουντά και της Εσίν και πως ο βίαιος πατέρας της μικρής θα οδηγηθεί στη φυλακή. Η κατάθεση της Φουντά ενώπιον του εισαγγελέα, θα οδηγήσει τον ένοχο στα κρατητήρια, αλλά όχι για πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Ο Εζντέρ καταλαβαίνει ότι η Ναζάν φοβάται τον Γιαβούζ!


Ο Γιαβούζ δείχνει να έχει βάλει για τα καλά στο μάτι την Καντέρ, ενώ ο Αϊχάν ανοίγει επίθεση εναντίον της Φεριντέ και του Τοπράκ για να τους εκδικηθεί. Ευτυχώς, η αστυνομία θα προλάβει να σώσει την κατάσταση, και ο Αϊχάν θα βρεθεί ξανά στη φυλακή, αφήνοντας ελεύθερη και ήσυχη τη Φουντά και την Εσίν. Η Φεριντέ, θέλοντας να βοηθήσει τη Φουντά να σταθεί στα πόδια της, την προσλαμβάνει ως οικιακή βοηθό, αλλά ο Τοπράκ βλέπει πως οι αγαθές τους προθέσεις μπορεί να τους προξενήσουν οικονομικά προβλήματα. Ο Τοπράκ, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειάς του χωρίς να χαλάσει το χατίρι της Φεριντέ, θα πιάσει στα κρυφά δεύτερη δουλειά.

Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια καλούνται να βρουν επειγόντως χρήματα για να καλύψουν το ενοίκιο της κυρίας Νεριμάν, αλλά μια ληστεία θα τους αλλάξει τα σχέδια. Με τα νέα οικονομικά δεδομένα παλεύει και η οικογένεια Λοκουμτζουζαντέ, καθώς τώρα που η Ματζιντέ έφυγε παίρνοντας μαζί όλη την περιουσία, οι κάτοικοι της έπαυλης αρχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το κρύο και τα τρόφιμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO