Νεσλιχάν Αταγκιούλ - Καντίρ Ντοουλού: η χρυσή πρόταση που αρνήθηκαν!

...γιατί υπάρχουν και πράγματα που δεν πουλιούνται
pic
06/04/2019 - 09:43

Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ και ο σύζυγος της Καντίρ Ντοουλού είχαν ταξιδέψει το 2018 με τροχόσπιτο για 3 μήνες στα παράλια του Αιγαίου και το 2017 για ένα μήνα στην Ελλάδα. Φέτος, που προετοιμάζονται για την τρίτη τους εξόρμηση, αυτή η επιλογή διακοπών γέννησε ιδέες για διαφημιστικές προτάσεις. Έτσι, έχουν ήδη δεχτεί 2 προτάσεις από 2 εταιρείες παραγωγής για να κάνουν το εξής: να βιντεοσκοπούν τη διαδρομή τους και να την περιγράφουν σε επεισόδια, τα οποία θα μεταδίδονται στη συνέχεια σε μορφή επεισοδίων από τηλεοπτικό κανάλι.

 

Μόνο που η Νεσλιχάν Αταγκιούλ και ο Καντίρ Ντοουλού θεωρούν ότι οι διακοπές τους είναι πολύ προσωπικές και για το λόγο αυτό είπαν "Όχι" στα αστρονομικά χρηματικά ποσά που τους προτάθηκαν.

Παλιότερα σε συνέντευξη της η Νεσλιχάν, στην ερώτηση αν είναι δύσκολες οι διακοπές σε τροχόσπιτο είχε απαντήσει: "Τα ξενοδοχεία δεν δέχονταν τα σκυλιά μας, κι επειδή εμείς τα θέλαμε μαζί μας, αγοράσαμε τροχόσπιτο. Έτσι αισθάνομαι ότι είμαστε όλοι μαζί, το σπίτι μας, ο άντρας μου και τα σκυλιά μας.". Το ζευγάρι καθαρίζει και τα σκουπίδια από τους χώρους όπου κατασκηνώνει.

Πηγή: http://www.milliyet.com.tr/karavanli-teklifi-kabul-etmediler-magazin-2851680/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO