Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 22 - περίληψη

Το σχέδιο του Τζεμάλ και της Ασού τινάζεται στον αέρα! Τι συμβαίνει;
pic
22/03/2019 - 10:00

Ο Ντεμίρ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Οϊκιού επέλεξε να πάει να ζήσει με την Ασού. Η ένοχη σιωπή της κόρης του τον βγάζει εκτός εαυτού μέσα στο δικαστήριο. Απίστευτη είναι η απόφαση του δικαστηρίου και για την Ασού, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να πάρει την κηδεμονία της Οϊκιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Ο Ντεμίρ βγαίνει εκτός εαυτού στο δικαστήριο. Τι συμβαίνει με την Οϊκιού;

Ο Τζεμάλ μαθαίνει την ευχάριστη έκβαση της δίκης ενώ βρίσκεται μαζί με τον Ξυράφη. Εκείνος έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο που θα βάλει για πολύ καιρό στη φυλακή τον Ντεμίρ.

Η καθημερινότητα με την Οϊκιού δεν είναι εύκολη για την Ασού. Ωστόσο, όταν ο δικηγόρος της ζητά ένα πληρεξούσιο για να μπορέσει να της περνά κάθε μήνα χρήματα από την κληρονομιά της Οϊκιού στο λογαριασμό της, η Ασού ξεχνά τις δυσκολίες του να είσαι μητέρα. Η διάθεση της φτιάχνει τόσο που η συμπεριφορά της προς την Οϊκιού είναι υπέροχη. Αυτό που θέλει πια είναι να μάθει γιατί η Οϊκιού επέλεξε να μείνει μαζί της. Θα της το πει η μικρή;

Η χαρά για την Ασού και τον Τζεμάλ κρατάει λίγο. Τι συμβαίνει και ανατρέπονται όλα τα σχέδια τους, ενώ η Ασού καταλήγει πάλι μεθυσμένη. Στην ίδια κακή κατάσταση βρίσκεται και ο Ντεμίρ, που όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τη στεναχώρια του και να απολαύσει την εργένικη ζωή του, δεν τα καταφέρνει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO