ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

“Mutluluk Zamanı” (Στιγμή Ευτυχίας) για τον Μπαρίς Αρντούς και την Ελσίν Σανγκού! Δείτε το τρέιλερ!

Θα ταιριάξουν στη μεγάλη οθόνη όσο και στην μικρή;
pic
06/10/2017 - 16:27

Η χημεία που υπήρξε ανάμεσα στον Μπαρίς Αρντούτς και την Ελσίν Σανγκού στο "Συμβόλαιο Αγάπης" δεν πέρασε απαρατήρητη. Έτσι, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δέχτηκαν πρόταση να πρωταγωνιστήσουν σε ταινία και αυτή είναι ήδη έτοιμη. Η “Mutluluk Zamanı” (Στιγμή Ευτυχίας) κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου!

Την παραγωγή της ταινίας έχει η εταιρείας NuLook του Muzaffer Yıldırım, ενώ την σκηνοθεσία έκανε ο Şenol Sönmez. Το σενάριο υπογράφουν οι Buğra Gülsoy και Ali Erkan Ersezer.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Χάλκη, βασίζεται στην θεωρία ότι η αγάπη δεν ανθίζει ανάμεσα σε τέλειους ανθρώπους, αλλά ανάμεσα σε αυτούς που μαθαίνουν ο ένας να αγαπά τις ατέλειες του άλλου. Το μήνυμα προσπαθούν να μας το περάσουν οι δύο ήρωες της ταινίας: η Ada (Elçin Sangu), που αποφασίζει για τα επόμενα βήματα της ζωής της με βάση τις εμπειρίες της από το παρελθόν και ο Mert (Barış Arduç), που δημιουργεί την δικιά του “τέλεια” ζωή σαν να μην υπάρχει παρελθόν για εκείνον. 

Το τρέιλερ της νέας ρομαντικής κομεντί έχει κυκλοφορήσει και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: