Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 14 - περίληψη

Η Ασού λέει στην Οϊκιού ότι είναι η μητέρα της!
pic
25/01/2019 - 15:18
Ο Ντεμίρ μπορεί να πέταξε στο δρόμο την Ασού όταν αυτή του είπε ότι είναι η μητέρα της Οϊκιού, όμως την πίστεψε και κατάλαβε ότι δε θα ξεμπερδέψει τόσο εύκολα μαζί της. Ο Τζεμάλ, από την άλλη, λέει στην Ασού ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν να πάρουν τη μικρή από τον Ντεμίρ είναι να τη γνωρίσει και να την αγαπήσει, ώστε να αποφασίσει να μείνει μαζί της, όταν έρθει η ώρα να δηλώσει την επιθυμία της στο δικαστήριο.

Η Οϊκιού με τον Ντεμίρ κάνουν για εκατοστή φορά πρόβα το ρόλο της Χιονάτης όταν η Τζαντάν τους κάνει επίσκεψη έκπληξη. Το μικρό κορίτσι καταλαβαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσα στον Ντεμίρ και την Τζαντάν.    

Η Ασού βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του Τζεμάλ και ζητάει από τον Ντεμίρ να συναντηθούν. Εκεί του λέει ότι θέλει την κόρη της και ότι μπορεί να της προσφέρει καλύτερη ζωή, γιατί έχει κληρονομήσει πολλά χρήματα από τον πατέρα της. Τον παρακαλεί όλα αυτά να γίνουν ήσυχα για χάρη της Οϊκιού και του ζητάει να τη βοηθήσει να γνωριστεί με την κόρη της. Η Τζαντάν λέει στον Ντεμίρ ότι θα είναι δίπλα του ότι κι αν συμβεί.

 Η Ασού παίρνει την Οϊκιού από το σχολείο και πάνε μαζί την πρώτη τους βόλτα. Πώς θα πάει;

Οι ώρες που πέρασε η Ασού με την Οϊκιού την έκαναν να θελήσει να πάρει άμεσα την κόρη της. Γι’αυτό και χτυπά ξανά την πόρτα του σπιτιού του Ντεμίρ και λέει στη μικρή ότι είναι η μαμά της! Ο Ντεμίρ δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα νεύρα του από τη συμπεριφορά της Ασού, ενώ αργοτερα προσπαθεί να καθησυχάσει την Οϊκιού και να την πείσει ότι κανένας δεν μπορεί να την πάρει μακριά του, αν δεν το θελήσει εκείνη. Η Οϊκιού νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του.  

Ο Ντεμίρ δεν έχει πειστεί ότι είναι η αγάπη το κίνητρο που σπρώχνει την Ασού να διεκδικεί την Οϊκιού και υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Ακόμα και η σκέψη ότι θα χάσει την κόρη του γίνεται για τον Ντεμίρ εφιάλτης. Ωστόσο, και η Ασού αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα: ο πατέρας της θέλει να γνωρίσει την εγγονή του πριν πεθάνει…


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO