ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 51 - περίληψη

Η Μπαχάρ απαιτεί από τη Σιρίν να την πάει στον Σαρπ!
pic
19/01/2019 - 15:50

Ο Σαρπ πηγαίνει στο σπίτι του Ενβέρ και της Χατιζτέ για να τους ζητήσει να δώσουν στην Μπαχάρ χρήματα. Ο Ενβέρ αρνείται να κάνει κάτι τέτοιο και του προτείνει να πάει να της τα δώσει ο ίδιος. Πριν φύγει ο Σαρπ ζητάει από τη Σιρίν να σβήσει από το κινητό της τις φωτογραφίες τους και εξηγεί στους γονείς της κοπέλας ότι τον ανάγκασε να ποζάρει, διαφορετικά δε θα έδινε μυελό για να σωθεί η Μπαχάρ.
Ο Ενβέρ σχεδόν καταρρέει. Τι θα κάνει η Χατιτζέ πίσω από την πλάτη του, που όμως θα ανακαλύψει η Σιρίν; Εν τω μεταξύ, η Μπαχάρ ζητάει από τον Ενβέρ να της δώσει κάποιο τηλέφωνο του Σαρπ για να επικοινωνήσει μαζί του. Εκείνος της λέει ότι δεν έχουν καμία επαφή… 

Η Ζαλέ ανακαλύπτει το μεγάλο λάθος που έκανε με την Τζεϊντά και πόσο πολύ την αδίκησε, γι’ αυτό ζητάει από την Μπαχάρ να μεσολαβήσει για να την συγχωρέσει.  
Η Μπαχάρ πηγαίνει να δει τον Αρίφ και οι δυο τους μιλάνε ειλικρινά. Η Μπαχάρ του ζητάει συγνώμη, αλλά εκείνος θέλει μόνο να είναι εκείνη ευτυχισμένη. Ωστόσο, δεν μπορεί να μην της πει ότι ο Σαρπ θα φέρει πολλά προβλήματα στη ζωή της. Όταν η Μπαχάρ θα φύγει εκείνη την ημέρα ο Αρίφ ίσως καταλάβει για πρώτη φορά πόσο πολύ τον αγαπάει αυτή η γυναίκα…

Η Γελίζ λέει στην Μπαχάρ ότι ίσως η Σιρίν έχει τον αριθμό τηλεφώνου του Σαρπ και της αποκαλύπτει ότι εκείνος είχε πάει την αδερφή της στο νοσοκομείο, όταν όλοι οι άλλοι την αναζητούσαν. Τι εξηγήσεις θα δώσει η Σιρίν όταν η Μπαχάρ πάει να τη συναντήσει; Σίγουρα όχι πειστικές, αφού η Μπαχάρ αποφασίζει να μην αφήσει τη Σιρίν να πάει πουθενά χωρίς εκείνη. 

      

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO