Τσατάι Ουλουσόι - Αϊτσά Αϊσίν Τουράν: οι ερωτικές σκηνές που συζητήθηκαν πολύ! -video-

Λογικό βέβαια....
pic
29/12/2018 - 08:51

Οι ερωτικές σκηνές στη νέα σειρά - παραγωγής NETFLIX- που πρωταγωνιστούν ο Τσατάι Ουλουσόι και η Αϊτσά Αϊσίν Τουράν δεν είναι σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει στις τούρκικες σειρές. Και για το λόγο αυτό έχουν συζητηθεί πολύ και έχουν σχολιαστεί ακόμα περισσότερο. Επίσης, και οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ερωτηθεί για το πως αντιμετώπισαν τις σκηνές αυτές. 

Ο Τσατάι Ουλουσόι έχει πει: «Υπάρχει μια ερωτική σκηνή στη νέα σειρά μου με την Αϊσά Αϊσίν Τουράν που έχει ήδη συζητηθεί. Ωστόσο, ήταν μία σκηνή που έπρεπε να υπάρχει. Κάτι που μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή και στην πραγματική ζωή. Αυτό προσπαθήσαμε να αντικατοπτρίσουμε. Δεν είναι μια υπερβολική σκηνή. Δεν ήταν μια δύσκολη σκηνή για εμένα. Και η Αϊσά ήταν πολύ επαγγελματίας. Κάναμε την δουλειά μας.»

Η απάντηση της Αϊτσά Αϊσίν Τουράν στην ίδια ερώτηση ήταν: «Διαβάζοντας το σενάριο ξέρουμε ποιες σκηνές θα γυρίσουμε. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο και σαφές τι θα γυριστεί. Περιγράφεις αυτό το θέμα απέξω, ενώ τα όρια είναι σαφή. Σε όλους αρέσει να παρακολουθούν όμορφα πρόσωπα, αλλά αν δεν προσθέσεις κάτι σε αυτό, ο κόσμος αρχίζει να βαριέται. Δεν λέω πως δεν αρκεί η όμορφη εμφάνιση. Αλλά κανείς δε θέλει να βλέπει κάποιον όμορφο, αλλά βαρετό».

Δείτε κι εσείς κάποιες από τις σκηνές για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας....

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: