Ο Τσατάι Ουλουσόι μιλάει για όλα: για τις γυναίκες, για τη δουλειά, για τα ναρκωτικά…

Εκείνος λέει ότι ζει μία βαρετή ζωή συνταξιούχου!
pic
11/12/2018 - 13:51
Ο γοητευτικός Τσατάι Ουλουσόι έδωσε μία πολύ συνέντευξη χείμαρρο στην εφημερίδα «Hürriyet». Μπορεί ο ίδιος να χαρακτηρίζει τη ζωή του βαρετή και τον εαυτό του εσωστρεφή, ωστόσο, φαίνεται πως η δημοσιογράφος Αϊσέ Αρμάν κατάφερε να τον κάνει να της «ανοιχτεί». Εμείς απομονώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία αυτής της συνέντευξης, πράγμα δύσκολο, καθώς ο Τσατάι απέδειξε ότι είχε και πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστεί μαζί μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

·       «Δεν αισθάνομαι άβολα όταν ασχολούνται με την εξωτερική μου, γιατί κάνω μια «οπτική» εργασία. Αυτός είμαι. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την εξωτερική μου εικόνα εκτός δουλειάς.»
·       «Εγώ νιώθω καλά κι όταν είμαι παχύς. Γιατί είμαι χαρούμενος. Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Μερικές φορές δεν μπορώ να κρατηθώ. Πεινάω και, τα βράδια ιδιαίτερα που είμαι κουρασμένος, θέλω υδατάνθρακες. Τρώω. Δεν με ενοχλεί αυτό. Οπτικά μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά τρώω. Δεν είναι δική τους δουλειά! Πρέπει να διατηρώ σταθερό το βάρος μου από την άποψη της συνέχειας χαρακτήρων. Αυτή την στιγμή είμαι 82-83 κιλά. Γενικά, όταν γυρίζουμε σειρά, παίρνω πακέτο στο σπίτι. Διαιτητικό πρόγραμμα δηλαδή. Μετά τις 19.00 το απόγευμα δεν τρώω. Αλλά συμβαίνει και να το «σπάω». Το περισσότερο βάρος που έχω φτάσει είναι τα 95 κιλά και το λιγότερο είναι τα 77 κιλά, όταν προετοιμαζόμουν για το διαγωνισμό «Καλύτερο Μοντέλο».»

ΓΙΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA

·       «Χρησιμοποιώ ελάχιστα τα social media. Για την ακρίβεια, δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου, γι’ αυτό δεν τα βλέπω. Και δεν έχω περιέργεια ούτε για το τι γράφουν.»
·       «Είμαι εσωστρεφής. Μου αρέσει να μένω μόνος μου. Γι’ αυτό και ζω στο Zekeriyaköy. Ζω μια ήσυχη, φυσική και ακοινωνική ζωή... Είμαι ακοινωνικός. Και η σχέση μου με την τεχνολογία δεν είναι πολύ καλή.»

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

·       «Δεν μιλάω εύκολα, δεν μπορώ να εκφραστώ. Ούτε παίρνω αποφάσεις της στιγμής. Από την αρχή σε αυτό το επάγγελμα ενεργούσα με βάση το ένστικτο μου, άκουγα τη φωνή μέσα μου. Πιστεύω σε αυτό: Εάν στέλνεις θετική ενέργεια, ξέρεις τι θέλεις, θα βρίσκεσαι τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Βέβαια, εάν έχεις και ταλέντο, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Μου αρέσει να ρισκάρω και να δοκιμάζω πράγματα πριν τα κάνω πράξη.»
·       «Ποτέ δεν παρακολουθώ τις δουλειές μου. Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το δω αντικειμενικά, γιατί βρίσκομαι μέσα σε αυτή την δουλειά. Εξάλλου, δεν μπορώ να αξιολογήσω την υποκριτική μου. Αισθάνομαι ότι έχω εξελίξει τον εαυτό μου. Έχω περισσότερη εμπειρία σε σχέση με τον πρώτο καιρό. Αλλά και πάλι η απόφαση ανήκει στο κοινό.»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

·       «Υπάρχει μια ερωτική σκηνή στη νέα σειρά μου με την Αϊσά Αϊσίν Τουράν που έχει ήδη συζητηθεί. Ωστόσο, ήταν μία σκηνή που έπρεπε να υπάρχει. Κάτι που μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή και στην πραγματική ζωή. Αυτό προσπαθήσαμε να αντικατοπτρίσουμε. Δεν είναι μια υπερβολική σκηνή.»
·       «Δεν ήταν μια δύσκολη σκηνή για εμένα. Και η Ayça ήταν πολύ επαγγελματίας. Κάναμε την δουλειά μας.»
·       «Με χαρακτηρίζουν θλιμμένο σαν τον James Dean; Αλήθεια; Από την παιδική μου ηλικία είχα πάντα φίλους μεγαλύτερης ηλικίας. Είχα και μια αγαπημένη μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν 12 περίπου χρόνια μεγαλύτερη. Ίσως γι’ αυτό να δείχνω σοβαρός.»

«Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ»

·       «Η ψυχή μου είναι γερασμένη. Αν δεις τη ζωή που ζω, θα σκεφτείς ότι είμαι συνταξιούχος. Έτσι ζω στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στο Λος Άντζελες.»
·       «Δεν μου αρέσει καθόλου η πολυκοσμία. Τα μέρη που συχνάζω είναι ελάχιστα, τα άτομα που συναντώ είναι πολύ λίγα. Στο σπίτι μου μπαίνουν 3 - 5 φίλοι μου, μέχρι εκεί. Επενδύω στον εαυτό μου. Κάνω μαθήματα υποκριτικής στο Λος Άντζελες, αλλά και μαθήματα γλώσσας και άρθρωσης. Ξοδεύω χρήματα κυρίως για τα χόμπι μου.»
·       «Δεν βγαίνω πολύ. Αλλά έτσι ήμουν και πριν γίνω διάσημος. Πήγαινα κάμπινγκ στο δάσος, ήμουν ένας άνθρωπος που του άρεσε να περνά χρόνο στην φύση. Γιατί έτσι μεγάλωσα. Ψαρεύω από την παιδική μου ηλικία. Για να μπορώ να ψαρεύω αγόρασα σκάφος. Για μένα, το να βρίσκεσαι μέσα στην φύση είναι διαλογισμός.»

ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ο Τσατάι Ουλουσόι έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 4 χρόνων και 2 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και το Ανώτατο Δικαστήριο, με απόφασή του, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 1 έτους και 9 μηνών. 
·       «Δεν νιώθω την υποχρέωση να πω τίποτα σε κανέναν άλλον, πέρα από την οικογένειά μου και τους πολύ στενούς μου φίλους.Η μητέρα μου ήταν πολύ άσχημα. Είναι συναισθηματική. Ο πατέρας μου είναι πιο δυνατός. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα τώρα. Η υπόθεση συνεχίζεται. Κι εγώ έχω πάρει όλα τα μαθήματα που έπρεπε μέσα σε 5-6 χρόνια. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αν πάω φυλακή. Ζωή είναι αυτή, στην τελική αν είναι να βιώσεις κάποια πράγματα, θα τα βιώσεις! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, δεν μπορείς να την προσπεράσεις. Το σημαντικό είναι όταν αυτό συμβεί, να σου γίνει μάθημα. Αν πρέπει να το αντιμετωπίσω, θα το αντιμετωπίσω, δεν υπάρχει πρόβλημα.»
·       «Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από τότε. Έχω βγάλει εκείνη την περίοδο από τη ζωή μου. Δεν το σκέφτομαι πολύ. Και η υπόθεση καθυστερεί εδώ και χρόνια.»

«ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ ΖΩΗ»

·       «Είμαι λάτρης της φύσης. Λατρεύω να ασχολούμαι με τη γη. Με ηρεμεί. Είχα ήδη διδαχθεί τη γεωργία και το τοπίο στο λύκειο. Λατρεύω να δουλεύω στην αναπαραγωγή φυτών. Στο σπίτι μου στο Zekeriyaköy, ασχολούμαι συνεχώς με τη γη. Κόβω το γρασίδι. Κόβω ξύλα. Πηγαίνω στο δάσος. Κάνω τοξοβολία.Στην τοξοβολία έχεις ένα στόχο και χτυπάς σε αυτόν. Κι αυτό το έχω στα γονίδιά μου. Οι πρόγονοί μου, οι προ-προπάπποι μου ήταν κυνηγοί στην Βουλγαρία. Είναι λοιπόν στο αίμα μου να ρίχνω βέλη, να ανεβαίνω σε άλογα, να ψαρεύω, να κόβω δέντρα…»
·       «Ψαρεύω στην Μαύρη Θάλασσα, στον Βόσπορο. Πηγαίνω σε λίμνες. Στο Zekeriyaköy υπάρχουν τριγύρω 50-60 λίμνες. Υπάρχει το φράγμα Terkos, πηγαίνω πολύ εκεί. Γενικά, τέτοια πράγματα επιλέγω να τα κάνω ή μόνος μου ή με αντρική παρέα. Η ζωή μου είναι πολύ βαρετή για μια γυναίκα»

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: