Τρίτο διαζύγιο για τον "Mr Survivor", Ατζούν Ιλιτζαλί! Τι σχέση έχει ο Τσατάι Ουλουσόι;

Ήταν ο γοητευτικός ηθοποιός το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ατζούν;
pic
28/11/2018 - 19:00
Επίσημο είναι πλέον το διαζύγιο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την 27χρονη Σεϊμά Σουμπασί, η οποία ήταν η τρίτη σύζυγός του. Το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στο Σεν Τροπέ, ενώ εμφανίστηκαν μαζί στο δικαστήριο και έκαναν από κοινού δηλώσεις.
Η πικάντικη λεπτομέρεια σε αυτό το διαζύγιο είναι η φημολογούμενη σχέση της Σεϊμά Σουμπασί με τον γοητευτικό ηθοποιό Τσατάι Ουλουσόι, τη οποία σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων στον τουρκικό τύπο, ανακάλυψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. 
Αιτία να φουντώσουν οι φήμες για την εξωσυζυγική σχέση της Σεϊμά ήταν ένα μήνυμα που είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Insatgram πριν λίγες μέρες. «Χωρίς το σκοτάδι δεν θα δούμε ποτέ τα αστέρια» είχε γράψει. Την ίδια φράση έχει τατουάζ στο στήθος του ο Τσατάι Ουλουσόι.

Πάντως και οι τρεις αρνούνται αυτή τη σχέση. Ο Ατζούν λέει ότι δε είχε μάθει κάτι τέτοιο.
Η Σεϊμά σε ανάρτησή της στο instagram έγραψε: «Η φιλία μου με τον Τσατάι είναι γνωστή στον στενό μου κύκλο. Είναι πολύ άσχημο να προσπαθούμε να οδηγήσουμε την φιλία αυτή προς διαφορετικές κατευθύνσεις». 
Ο ηθοποιός, με την σειρά του, αρνήθηκε κι αυτός τις εικασίες λέγοντας: «Ο Ατζούν και η Σεϊμά είναι φίλοι μου. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι άσχημο, ανήθικο, αβάσιμο και εύχομαι όλη αυτή η χυδαιότητα να τελειώσει σύντομα».
Την ίδια ώρα, πάντως, φήμες κυκλοφορούν και για τον ίδιο τον Ατζούν. Τουρκικά μέσα γράφουν πως ο Ιλιτζαλί  είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την κόρη ενός πρώην μοντέλου, κάτι που ο ίδιος αρνείται επιμένοντας να λέει ότι  χώρισε με τη Σεϊμά επειδή «δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον γάμο τους, παρά τις προσπάθειές τους».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: