Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 73 - περίληψη

Αναπάντεχες εξελίξεις δημιουργεί ο χωρισμός Οσμάν - Μπουρτζού!
pic
25/11/2018 - 19:00

Η φυγή της Μπουρτζού αφήνει όλους τους Μποράν σε σύγχυση. Στη στεναχώρια της Σουρεϊγιά προστίθεται και ο θυμός όταν μαθαίνει ότι ο Φαρούκ θα συνεργαστεί τελικά με την Γκιοζντέ. Η Σουρεϊγιά αναζητά παρηγοριά στην θεία της. Καταφτάνει και η Ντιλάρα για να την υποστηρίξει.

Ο Φαρούκ κάνει μια επίσκεψη στην Μπουρτζού! Θα καταφέρει να την πείσει να μιλήσει στον Οσμάν;

O Αντέμ συνεχίζει να σχεδιάζει την καταστροφή των Μποράν σε συνεργασία με την Γκιοζντέ που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πετύχει το σκοπό της.

Η Ιπέκ συνεχώς προσπαθεί να καλοπιάσει την Εσμά, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να την εκνευρίζει. Η μητέρα της διαπιστώνει έκπληκτη την αλλαγή στη διάθεσή της κόρης της απέναντι στην πεθερά της.

Η Μπουρτζού επιστρέφει στο σπίτι της και ο Γκαρίπ δεν δείχνει κατανόηση παρά της βάζει τις φωνές για το φέρσιμό της. Μαθαίνει όμως ότι ο Οσμάν το έσκασε πριν το γάμο και οργίζεται με την Εσμά που το ήξερε και του το έκρυψε. Η ταραχή της Εσμά μετά τη συνομιλία τους είναι μεγάλη.

Ο Φαρούκ δεν έχει μυαλό για δουλειά μετά το πρόβλημα που ανέκυψε εκ νέου με την Γκιοζντέ και την Σουρεϊγιά. Προσπαθεί να μαλακώσει την κατάσταση, αλλά δεν είναι εύκολο. 

Την ίδια ώρα  ο Αντέμ καταστρώνει το χτύπημα που θα καταστρέψει τους Μποράν.

Η Σιρέν παρηγορεί την κόρη της και της υπόσχεται ότι αυτή τη φορά δεν θα την αφήσει μόνη.

Ο Γκαρίπ δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την Ιπέκ! Ποιος είναι ο σκοπός της; Μπορεί να είναι καλός;

Ο Ακίφ και η Σενέμ κάνουν τη δική τους προσπάθεια να τα βρουν ο Φαρουκ και η Σουρεϊγιά φέρνοντας τον Φαρούκ στο σπίτι για δείπνο. Η ένταση όμως είναι μεγάλη μεταξύ τους. Εκείνη τη στιγμή πιάνουν οι πόνοι την Σενέμ…

Η Ιπέκ στο πλαίσιο της μεταμόρφωσής της σε καλό άγγελο από δαίμονα, αποφασίζει να ετοιμάσει με τα χεράκια της δείπνο στον Φικρέτ. Αλλα και η Εσμά θέλει να μαγειρέψει στον Οσμάν που είναι μόνος στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα δέχονται έναν απρόσμενο επισκέπτη…

Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά συνοδεύουν την Σενέμ στο μαιευτήριο. Ποιο όνομα δίνει η Σενέμ στον γιό της;

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO