Άλπ Ναβρούζ: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για αυτόν

Πόσα γνωρίζουμε για τον Αλπ Ναβρούζ;
pic
15/05/2019 - 09:30

Αδιαμφισβήτητα είναι ωραίος και μαγνητίζει το βλέμμα! Αλλά ο Αλπ Ναβρούζ είναι πολλά περισσότερα από ένα φωτογενές πρόσωπο. Εμείς τα ανακαλύψαμε...

Αιγόκερως το παλικάρι
Είναι μόλις 28 χρονών και έχει ύψος 1.85. Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη – αυτό τον κάνει Αιγόκερο.  Ο ίδιος είναι πολύ υπερήφανος που έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.

Το 'χει με τα λόγια…
Ως απόφοιτος από το τμήμα τουρκικής γλώσσας και λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Γιλντίζ Τεκνίκ, ο Αλπ Ναβρούζ δεν μπορεί παρά να χειρίζεται καλά τις λέξεις!
Η "Φαζιλέτ" δεν είναι η πρώτη του σειρά
Μπορεί με τη "Φαζιλέτ" να έγινε ευρύτερα γνωστός, ωστόσο, η πρώτη του εμφάνιση ήταν στην ταινία Τύραννος (Ceberrut) και λίγο αργότερα συμμετείχε στη σειρά "Οι φίλοι είναι καλοί" (Arkadaşlar iyidir). Στη συνέχεια τον είδαμε στη σειρά "Ο έρωτας δεν παίρνει από λόγια" (Aşk Laftan Anlamaz) πλάι στη Χαντέ Ερτσέλ.
Είναι ο μεγάλος αδερφός του σπιτιού
Έχει μια μικρότερη αδερφή και έναν μικρότερο αδερφό. Ήταν κάπως αυταρχικός και ζηλιάρης ως αδερφός αλλά το είχε υπό έλεγχο...

Δεν έχει συνηθίσει ακόμα τη διασημότητα
Του αρέσει πολύ να του δείχνουν ενδιαφέρον και να εισπράττει θετικά σχόλια, αλλά ακόμη είναι στο στάδιο που το συνηθίζει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος κατά καιρούς.
Έχει κοινά με τον Σινάν Εγκεμέν;
Ο Άλπ Ναβρούζ δείχνει κατευθείαν τα συναισθήματα του, φαίνονται στο πρόσωπο του. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο ρόλος που παίζει στη σειρά Fazilet, o Σινάν Εγκεμέν, είναι ένας άνθρωπος που φοράει μάσκα, επομένως δεν θεωρεί ότι έχουν κάτι κοινό.
Θεωρεί την εξωτερική εμφάνιση σημαντική μόνο για την αρχή
Οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι η εξωτερική εμφάνιση  δεν τους ενδιαφέρει, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, παρόλα αυτά ο Αλπ Ναβρούζ δεν θεωρεί ότι αυτή έχει μεγάλη σημασία. Αναγνωρίζει όμως ότι η εξωτερική εμφάνιση μετράει για την πρώτη εντύπωση. «Δηλαδή ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα μπορεί εκ πρώτης να σε ελκύσει σε έναν άνθρωπο, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να μη θες να μιλάς με αυτό τον άνθρωπο», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.
Του αρέσει να αθλείται
Του αρέσει πολύ να αθλείται και η αθλητική τσάντα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται. Μάλιστα πολλές φορές ζητάει άδεια να φύγει στο διάλειμμα των γυρισμάτων μόνο και μόνο για να πάει στο γυμναστήριο.

Τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε;
Όπως όλοι, έτσι κι αυτός πλήρωσε την πιστωτική του κάρτα!
Είναι πιστός!
Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ειλικρίνεια σε μια σχέση και ισχυρίζεται πως είναι πιστός. Αν υπάρχει κάποια στη ζωή του, δεν ασχολείται με τις υπόλοιπες. Και επειδή οι μέχρι τώρα σύντροφοι του τον εμπιστεύονταν, δεν είχε μέχρι στιγμής τουλάχιστον, προβλήματα ζήλιας.

Αυτό που μάλλον δεν θα μάθουμε είναι με ποια ηθοποιό έχει σχέση ο Αλπ Ναβρούζ μιας και αφθονούν τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν με διαφορετικές γυναίκες στο πλάι του…

 
Πηγή:https://noluyo.tv/haber/11608/alp-navruz-hakkinda-bilmeniz-gereken-10-seyhttps://www.haberturk.com/burcu-kiratli-ile-alp-navruz-ask-mi-yasiyor-magazin-haberleri-2037556-magazin

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO