ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ - επεισόδιο 1 - περίληψη

Ομέρ - Ντεφνέ: η επεισοδιακή γνωριμία!
pic
07/09/2017 - 17:18

Ο Ομέρ είναι ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μιας βιοτεχνίας υποδημάτων. Η Ντεφνέ είναι μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, που εργάζεται ως σερβοτόρα και ζει μία απλή ζωή, η οποία θα ανατραπεί όταν η Μαφία θα απαγάγει τον αδελφό της εξαιτίας των χρεών του. Η Ντεφνέ τώρα καλείται να βρει 200.000 λίρες προκειμένου να σώσει τον αδελφό της.

Η θεία του Ομέρ, η Νεριμάν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παντρέψει τον νεαρό ανιψιό της, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο πεθερός της απειλεί να τους αποκληρώσει. Σε ένα από τα ραντεβού που έχει κανονίσει η Νεριμάν για τον Ομέρ, εκείνος χρησιμοποιεί την Ντεφνέ για να ξεφύγει από τον επίδοξη νύφη. Το φιλί τους δεν περνά απαρατήρητο από τη θεία! 

Η Νεριμάν στρέφεται στην Ντεφνέ και της υπόσχεται να της δώσει πολλά χρήματα, αν κάνει τον Ομέρ να την ερωτευτεί και να την παντρευτεί. Ο ένας και μοναδικός όρος του παιχνιδιού που πρέπει να παίξει η Νταφνέ είναι να μπορέσει να κάνει την καρδιά του γοητευτικού και μοναχικού Ομέρ να σκιρτήσει από έρωτα.

Με τη βοήθεια της Νεριμάν, η Ντεφνέ προσλαμβάνεται ως γραμματέας του Ομέρ στην εταιρία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά του, προκειμένου να την ερωτευτεί. 

Η Ντεφνέ παρευρίσκεται σε μια φωτογράφηση για τις ανάγκες της προώθησης των προϊόντων της εταιρίας του Ομέρ σε μια πανέμορφη ηλιόλουστη παραλία. Όμως, αντί για να κερδίσει την καρδιά του Ομέρ, η Ντεφνέ θα καταφέρει να καταστρέψει την φωτογράφηση. Η Νεριμάν καλεί τον συνέταιρο του Ομέρ, τον Σινάν, να σώσει την κατάσταση, αν και ικανοποιείται όταν βλέπει τον Ομέρ να περιποιείται το τραύμα της Ντεφνέ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: