ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 121 - περίληψη

Ο Σερκάν αντιμέτωπος με τη λευχαιμία και η Μεράλ με την αλήθεια...
pic
31/10/2018 - 15:15

Η Ναζάν και η Τζεμρέ αναγκάζονται να πουν την αλήθεια στον Σερκάν ότι έχει λευχαιμία. Τώρα εκείνος, όπως και οι αγαπημένοι του άνθρωποι, καλούνται να συμβιβαστούν με το νέο δεδομένο στη ζωή τους.

Στο σπίτι του Γκιουνέι και της Σονγκιούλ η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Ζεχρά γκρινιάζει, το μωρό κλαίει, ο Γκιουνέι παραπονιέται ότι δεν μπορεί να μελετήσει, ενώ η Σονγκιούλ προσπαθεί να ξεχνά την κουραστική δουλειά της και να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Ωστόσο, τα πρώτα καβγαδάκια με τον Γκιουνέι κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ ο νεαρός βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του. 

Στο μεταξύ, το ζήτημα της απαγωγής της Εμέλ θα φέρει πιο κοντά την Εϊλούλ με τον αστυνόμο Αλί, αλλά και η Φεριντέ θα μπορεί πλέον και επίσημα να συνεργάζεται για την αστυνομία προσφέροντας της γνώσεις της πάνω στην παιδική ψυχολογία.

Όσο κι αν η Μεράλ προσπαθεί να πείσει την πλούσια οικογένεια για το ότι είναι η πραγματική κόρη του Αϊχάν, εξαγοράζοντας υπαλλήλους του νοσοκομείου για να αλλάξουν τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, ένα παλιό μέλος της οικογένειας θα έρθει για να ταράξει τα νερά και να φέρει στο φως την αλήθεια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO