ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 120 - περίληψη

Ο Σερχάν έχει λευχαιμία!
pic
25/10/2018 - 14:00

Η Μεράλ απελπισμένη και με τις προτροπές της Ζεχρά, παίρνει από το χρηματοκιβώτιο του Σαντρί το ποσό που χρειάζεται για να αλλάξει τα αποτελέσματα του τεστ. Όταν ο Σανπρί ανακαλύπτει την εξαφάνιση των χρημάτων, κατηγορεί την Καντέρ. Η Καντέρ απογοητευμένη από την ουδέτερη στάση της Μεράλ και μην αντέχοντας τις ανυπόστατες κατηγορίες πηγαίνει στην αστυνομία και υποβάλλει μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Σερκάν ετοιμάζει μια έκπληξη στην Τζεμρέ και της ζητά να περάσει μαζί του μια νύχτα. Η Εϊλούλ την βοηθά να αποδράσει από το οικοτροφείο. Η Τζεμρέ ευτυχισμένη πηγαίνει να τον συναντήσει. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σπίτι του Σαντρί και διεξάγει έρευνα για τα κλεμμένα χρήματα. Η Καντέρ είναι τρομερά εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά της Μεράλ η οποία ούτε καν μπαίνει στον κόπο να υπερασπιστεί τη φίλη της. Η έρευνα της αστυνομίας ξεκινά και η Ζεχρά προκειμένου να σώσει τη Μεράλ και τον εαυτό της από την κατηγορία της κλοπής, θα προτιμήσει να συκοφαντήσει μια κοπέλα από το υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού. Η αγωνία της Ζεχρά θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη της, ενώ το τελικό χτύπημα θα το δώσει ο εκνευρισμός του Γκιουνέι. 

Η ταραχή, όμως, δεν επικρατεί μόνο στο σπίτι του Σαντρί. Ο Σερκάν μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και η Τζεμρέ προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στον φίλο της. Οι εξετάσεις του Σερκάν θα δείξουν πως τα πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολα στο εξής για τον νεαρό.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO