ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 118 - περίληψη

Η Μπανού μαχαιρώνει την Καντέρ! Η ζωή των κοριτσιών σε κίνδυνο!
pic
10/10/2018 - 14:00

Η Μπανού τυχαία μαθαίνει ότι η Μεράλ είναι η εγγονή του Σαντρί Λοκουμτζουζαντέ και καταλαβαίνει ότι η κοπέλα έχει κοροϊδέψει την Καντέρ. Πιστεύει ότι έχει και η ίδια μερίδιο στην οικογενειακή τους περιουσία. Ο θυμός της για τη Μεράλ μεγαλώνει κι αποφασίζει να πάρει πίσω την περιουσία που πιστεύει ότι της ανήκει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΤΙΚΑ PROMO VIDEOS

Ο Γκιουνέι μαθαίνει ότι η Σονγκιούλ δεν έδωσε εξετάσεις γιατί δεν είχε τα χρήματα να το κάνει και στεναχωριέται που η κοπέλα αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση μόνη της. Ο Σερχάν από την άλλη είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Τζεμρέ.

Ο Σαντρί αποφασίζει να δώσει μια μεγάλη δεξίωση για να παρουσιάσει την εγγονή του στην υψηλή κοινωνία. Η Μεράλ είναι ευτυχισμένη. Απολαμβάνει τη νέα της ζωή, τη χλιδή, την πολυτέλεια και τη μαγεία της βραδιάς. Η Μπανού όμως βρίσκεται εκεί για να της θυμίσει ότι όλα όσα απολαμβάνει είναι προϊόντα μιας κλεμμένης ζωής.

Η Φεριντέ κι ο Τοπράκ επιμένουν να υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν εμποδίζουν το ζευγάρι να απολαμβάνει την προηγούμενη κοινωνική ζωή του. Πολύ σύντομα τα γεγονότα τους διαψεύδουν.

Έρχεται η πολυπόθητη μέρα για τη Σελίν. Θα απαλλαγεί οριστικά από το γύψο της, αλλά κι από την ενοχλητική παρουσία της Ζεχρά. Η Ζεχρά, αν και στην αρχή αρνείται να συμμορφωθεί με τις εντολές της Σελίν, αναγκάζεται να επιστρέψει με τον Γκιουνέι και την Σονγκιούλ στο σπίτι τους. Αρνείται όμως να συμβιβαστεί με τη φτώχεια της και επικοινωνεί με το νέο της θύμα, τη Μεράλ.

Η  Μπανού με σκοπό να αναγκάσει τη Μεράλ να ομολογήσει την αλήθεια στην Καντέρ, βάζει σε εφαρμογή το επικίνδυνο σχέδιό της. Χάνει όμως τον έλεγχο και το σχέδιό της παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Οι φλόγες έχουν αγκαλιάσει το δωμάτιο των κοριτσιών. Η Τζεμρέ κι η Εϊλούλ βρίσκονται λιπόθυμες στο πάτωμα, η Καντέρ έχει ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και η Μεράλ κλαίει μετανιωμένη...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO