ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 117 - περίληψη

Η Μπανού θέλει να σκοτώσει την Καντέρ!
pic
03/10/2018 - 16:00

Το δείγμα από το γενετικό υλικό πηγαίνει προς εξέταση. Η πρώτη που μαθαίνει το αποτέλεσμα είναι η Ματζιντέ.  Η απάντηση την απογοητεύει. Η Μεράλ είναι η πραγματική εγγονή του Σαντρί. Οφείλει να αποδεχτεί την αλήθεια κι εύχεται να συνεχίσει η Μεράλ να επιμένει ότι δε θέλει να πάρει το επίθετο του πατέρα της.

Η Μεράλ προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της, ότι δεν αδικεί κανέναν ενώ συγχρόνως κάνει διάφορα δώρα στις φίλες της για να ξεπεράσει τις ενοχές της. Αποφασίζει να μιλήσει στη Φεριντέ, αλλά τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο μεταξύ, η Νεριμάν πηγαίνει στο ψυχιατρείο να επισκεφτεί την Μπανού. Με την απόφασή της αυτή βάζει σε κίνδυνο τη δική της ζωή αλλά και της Καντέρ. Η Μπανού δεν παίρνει τα φάρμακά της και η κατάσταση της έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα. Πιστεύει ότι η Καντέρ ευθύνεται για το θάνατο της Ουμούτ και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Στο οικοτροφείο παίρνουν μέτρα ασφαλείας, αλλά η Μπανού ήδη βρίσκεται στο κτίριο. 

Τα κορίτσια είναι αγχωμένα. Την επόμενη μέρα δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις. Ενώ η Εϊλούλ και η Τζεμρέ είναι ψύχραιμες, εκνευρίζονται με την Καντέρ η οποία είναι αγχωμένη υπερβολικά. 

Η Μεράλ επιστρέφοντας σπίτι  βλέπει τη Χαρικά που ετοιμάζεται να φύγει με το αμάξι της και εκνευρίζεται. Πέφτει όμως στην παγίδα της Χαρικά και της Ματζιντέ και καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ματζιντέ φροντίζει η περιπέτεια της Μεράλ να πάρει μεγαλύτερη διάσταση και στέλνει φίλους της δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO