ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 116 - περίληψη

Θα σώσει η Ναζάν τα κορίτσια;
pic
26/09/2018 - 11:10

Η Ματζιντέ εγκαταλείπει στη μοίρα του τον Σαμπρί. Την τελευταία στιγμή, η Καντέρ που είναι στο δωμάτιο της Μεράλ, ακούει τη φωνή του ενώ αυτός απεγνωσμένα ζητάει βοήθεια και του δίνει το φάρμακό του.

H Ντεφνέ προσπαθώντας να βρει την πραγματική της μητέρα, δίχως να το γνωρίζει πέφτει στα δίχτυα ενός κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων. Η Ναζάν δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Ντεφνέ και τα κορίτσια και την κυριεύει πανικός. Είναι πλέον σίγουρη ότι η Ντεφνέ κινδυνεύει και πηγαίνει στην αστυνομία.

Όταν βρίσκουν την Αλέινα εγκαταλελειμμένη στην άκρη ενός δρόμου οι φόβοι τους επαληθεύονται. Την ίδια στιγμή τα κορίτσια έχουν οδηγηθεί σ’ ένα πρόχειρο χειρουργείο δεμένα χειροπόδαρα. Έχουν αντιληφθεί  αυτό που τους περιμένει και μάταια προσπαθούν να πείσουν τους απαγωγείς. Με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας τα κορίτσια απελευθερώνονται και τα μέλη του κυκλώματος συλλαμβάνονται.

Η Μεράλ βασανίζεται από τις ενοχές και τις τύψεις της. Έχει πέσει η ψυχολογία της και περνάει κρίση υστερίας. Η Καντέρ δεν ξέρει πώς να την χειριστεί. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παράξενη συμπεριφορά της φίλης της. Η Μεράλ είναι έξαλλη με την Καντέρ και της ζητά να μην είναι τόσο καλοπροαίρετη και αγαθή. Αποφασίζει να της πει την αλήθεια αλλά η ξαφνική εμφάνιση της Ζεχρά, την αποθαρρύνει για άλλη μια φορά.

Ο Σαμπρί επιμένει να κάνει το τεστ DNA η Μεράλ. Η κοπέλα αρνείται επίμονα και προβάλει διάφορες δικαιολογίες. Η Ματζιντέ υποψιάζεται πως η Μεράλ δεν είναι η αληθινή εγγονή του Σαμπρί. Γι’ αυτό αποφασίζει να κάνει το τεστ κρυφά από τη Μεράλ.

Η Μεράλ πηγαίνει στο κομμωτήριο με τη Ματζιντέ και τη Ζεχρά. Όταν η Ζεχρά βλέπει τη Ματζιντέ να παίρνει λίγες τρίχες από τα κομμένα μαλλιά της Μεράλ υποψιάζεται. Είναι σίγουρη ότι η Ματζιντέ θα τις χρησιμοποιήσει για το τεστ. Ενημερώνει τη Μεράλ κι η κοπέλα πανικοβάλλεται. Η Ζεχρά είναι αποφασισμένη να εμποδίσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO