ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 115 - περίληψη

H "μητέρα" της Ντεφνέ φέρνει το θάνατο!
pic
19/09/2018 - 13:00

Η Ντεφνέ όσο πάει συμπαθεί πιο πολύ τη νέα της μαμά και έχει τυφλωθεί από τα δώρα που της κάνει συνεχώς. Η πολύωρη απουσία της σχεδόν καθημερινά από το σπίτι, βάζει τη Ναζάν σε ανησυχία. Η Ζεχρά πάλι νιώθει ενοχλημένη από την απουσία της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι από το σπίτι και πηγαίνει να τους βρει στο σπίτι της Σελίν!

Η Ντεφνέ αναγκάζεται να μιλήσει στη Ναζάν για τις κρυφές συναντήσεις της με τη βιολογική της μαμά. Τα λόγια της Ντεφνέ, την πληγώνουν βαθύτατα. Νιώθει ότι χάνει την κόρη της.

Η Μεράλ αντιλαμβάνεται πως ο Σαντρί και η Καντέρ έχουν έρθει πολύ κοντά και νιώθει ενοχλημένη γι’ αυτό παρά τις τύψεις της. Η συμπεριφορά της απέναντι στην Καντέρ, την πληγώνει πολύ.

Η Ντεφνέ παίρνει μαζί της την Εϊλούλ, τη Τζεμρέ και την Αλέινα πηγαίνοντας να επισκεφτεί τη μαμά της προκειμένου να τις πείσει πως εκείνη είναι όπως την έχει περιγράψει. Πλούσια, όμορφη, επιχειρηματίας και υπέροχη. Παρ’ όλο που η γνωριμία έχει ξεκινήσει συμπαθητικά, τα κορίτσια δεν μπορούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η επίσκεψη.

Ταυτόχρονα, στην έπαυλη του Σαντρί, υπάρχει μια αναστάτωση λόγω του τεστ DNA που πρέπει να γίνει για να ξεκινήσει η διαδικασία της κηδεμονίας. Η Ματζιντέ δεν θέλει να μοιραστεί την περιουσία του Σαντρί με τη Μεράλ και είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της.

Η υποτιθέμενη μαμά της Ντεφνέ αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη από όσο έδειχνε. Έχει καταφέρει να κοιμίσει τα κορίτσια βάζοντας φάρμακο στα αναψυκτικά τους και να τις μεταφέρει στο αυτοκίνητο για να τις πάει στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει τα νεφρά τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το μοναδικό άτομο που έχει αντιληφθεί τη διάσταση του κινδύνου είναι η Ναζάν. Η Τζεμρέ αρχίζει να συνέρχεται πρώτη απ’ τον ύπνο και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO