Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 63 - περίληψη

Ο Αντέμ διψά για εκδίκηση περισσότερο από ποτέ!
pic
15/09/2018 - 17:00
Η Μπουρτζού θυμάται το σχόλιο που έκανε στον Οσμάν και ότι την άκουσε να μιλά γι’ αυτό ο Φαρούκ. Γυρνώντας στο σπίτι με τον Οσμάν, του λέει ότι θυμήθηκε τι έγινε και προφανώς εκείνος είναι ο λόγος για τον οποίο φεύγει για το Ιράκ  και του ζητά να χωρίσουν.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
 
Ο Τζαν έρχεται να δει τον Εμίρ για τελευταία φορά, καθώς πρόκειται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη όπου είναι η δουλειά του. Θα συνεχίσει, όμως, να έρχεται όποτε μπορεί να τον βλέπει. Όταν ο Εμίρ μαθαίνει πως ο Τζαν θα φύγει, του λέει ότι και η μητέρα του έλεγε ότι θα μείνει μαζί του, αλλά δεν κράτησε τον λόγο της.

Η Σουρεϊγιά μαθαίνει από την φίλη της ότι το σόου που ετοιμάζουν ακυρώθηκε. Η Σουρεϊγιά επιστρέφοντας στο σπίτι, διαπληκτίζεται με την Εσμά. Εκείνη της λέει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει στην σκηνή, ενώ η Σουρεϊγιά απαντά πως έχει αποδεχθεί το επάγγελμα της και δεν ντρέπεται γι' αυτό.

Ο Αντέμ επισκέπτεται την ψυχολόγο του και της αφηγείται τι έγινε τις τελευταίες ημέρες. Εκείνη του λέει ότι βλέπει αλλαγές πάνω του. Αργότερα, ο Αντέμ μαθαίνει από τον παλιό εχθρό του ότι ο Φαρούκ του ζήτησε βοήθεια για να βρει πληροφορίες σχετικά μ' εκείνον.

Η Σουρεϊγιά με τον Φαρούκ πηγαίνουν στον γυναικολόγο για να μάθουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν. Εκεί, ο Φαρούκ μαθαίνει ότι θα κάνει κόρη. Η Ιπέκ με τον Φικρέτ πηγαίνουν κι εκείνοι στον γιατρό για να μάθουν πώς είναι το παιδί τους. Ο Φικρέτ με την Ιπέκ μαθαίνουν πως οι εξετάσεις της Αντά είναι καλές και ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η Ιπέκ λέει στον Φικρέτ πως είναι πάλι έγκυος και θέλει να κρατήσει το παιδί κι εκείνος συμφωνεί μαζί της. 

Ο Αντέμ ανακαλύπτει από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρίας ότι ο πρώην εχθρός του έχει σχέσεις με τον Φαρούκ και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Ζητά τη βοήθεια του Τζαν κι εκείνος του δίνει έναν φάκελο με ένα σχέδιο.

Η Σουρεϊγιά αποκαλύπτει στην Ντιλάρα ότι περιμένει κορίτσι. Αργότερα, εμφανίζεται μια φίλη τους και η Σουρεϊγιά προτείνει να τις βοηθήσει σε όλη την παράσταση και στις πρόβες, χωρίς όμως να τραγουδήσει. Ποιος θα τραγουδήσει τελικά στη θέση της Σουρεϊγιά;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO