Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 62 - περίληψη

Οι Μποράν υποδέχονται τον Αντέμ ως μέλος της οικογένειας!
pic
10/09/2018 - 16:00

Ο Φαρούκ κρύβει το περιστατικό με την Ρεϊχάν από την οικογένειά του για να μην προκαλέσει αναστάτωση. Ακόμη προσκαλεί τον Αντέμ να έρθει σε ένα μπάρμπεκιου που διοργανώνουν οικογενειακά κάθε άνοιξη! 

Η Μπαντέ μην έχοντας κάποιον για να μιλήσει, αναλύει στον Μουράτ πώς περνά όλη την ημέρα της στο σπίτι.

Ο Φικρέτ με την Ιπέκ κουβεντιάζουν για το παιδί τους. Αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια να σώσουν την Αντά κάνοντας αυτό που τους πρότεινε ο γιατρός ο οποίος είπε ότι καλό θα ήταν η Αντά να αποκτήσει αδελφάκι...

Η Εσρά επιστρέφει στην Προύσα και μαθαίνει από μια φίλη της για το πρόβλημα της κόρης του Φικρέτ. Στην αρχή επιχειρεί να του τηλεφωνήσει, αλλά μετά το μετανιώνει. Στο πρωινό, ο Φαρούκ μιλά για το μπάρμπεκιου που θα διοργανώσουν και ότι είναι καλεσμένος και ο Αντέμ. Ο Φικρέτ μαθαίνει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ και πως ο Αντέμ έσωσε τον Φαρούκ και τη Σουρεϊγιά. Προτείνουν να καλέσουν και τον Οσμάν στο τραπέζι, προκειμένου να τον πείσουν να μην φύγει για το Ιράκ. Ο Φαρούκ πηγαίνει στο σπίτι του Οσμάν και τα δυο αδέλφια επιτέλους μιλάνε, ενώ η πληγή που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους αρχίζει να επουλώνεται. 

Η Σουρεϊγιά ξεκινά με μια φίλη της πρόβες για να τραγουδήσει στη σκηνή. Η Εσμά κανονίζει μια συνάντηση με την Κιγμέτ, αλλά τελικά δεν θα μπορεί να πάει διότι έχει μια δουλειά. Η Κιγμέτ θυμώνει. Επιπλέον, της αποκαλύπτει ότι η Σουρεϊγιά ετοιμάζεται να τραγουδήσει στην σκηνή και ότι θα γίνουν θέμα συζήτησης σε όλη την Προύσα.

Η Σενέμ προσπαθεί να συμφιλώσει την Ντιλάρα και την Σουρεϊγιά και εκείνες, αφού την αφήνουν να μιλήσει, της αποκαλύπτουν ότι τα ξαναβρήκαν και είναι και πάλι κολλητές. Στο μεταξύ, η Εσμά με τον Γκαρίπ πηγαίνουν για πικνίκ και θυμούνται τα παλιά.

Φτάνει η ημέρα του μπάρμπεκιου και όλοι οι Μποράν παρευρίσκονται σε αυτό, μαζί με τον Αντέμ και την Ντιλάρα. Η Εσμά λέει στον Αντέμ πως του χρωστά τη ζωή του γιου της και τον καλωσορίζει ανάμεσά τους. Ο Αντέμ ξαφνιάζεται. Το τραπέζι εξελίσσεται με γέλιο και παιχνίδια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO