ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Αρχίζει ο δεύτερος κύκλος της σειράς 'Μικρά εγκλήματα'! Δείτε trailers και φωτογραφίες!

Στο πλατό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν!
pic
03/09/2018 - 17:00

Πριν λίγες μέρες οι ηθοποιοί της σειράς «Μικρά εγκλήματα» (“Ufak Tefek Cinayetler”) μπήκαν στο πλατό του καναλιού Star TV για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σεζόν της αγαπημένης μας σειράς!

Δείτε τα τρέιλερ της νέας σεζόν!

 Η Gökçe Bahadır (Όγια) ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία με τον τίτλο "Αρχίσαμεεε", ενώ η ηθοποιός Bade İşçil  (Πελίν) ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram την φωτογραφία που έβγαλε με την Aslıhan Gürbüz (Μερβέ) με το σημείωμα “Όπως είμαστε ☺☺”.

 Και οι "νεαρές" Μερβέ και Ογιά!

 

 

Νέα πρόσωπα στο καστ
Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τον ηθοποιό Οσμάν Σονάντ, ο οποίος θα υποδύεται τον ρόλο του Κερίμ, τον αυτοκράτορα του κρέατος γνωστό με το παρατσούκλι “El Turco” (Ο Τούρκος), ο οποίος είναι ένας πολύ πλούσιος, ελκυστικός και μυστηριώδης άντρας. 


Επίσης, στο καστ προστέθηκε και ο ηθοποιός Ουσάν Τσακίρ, που θα υποδύεται τον Εμρέ, έναν εφοπλιστή, γόνο εύπορης οικογένειας. Στη σειρά είναι παλιός γνωστός της Μερβέ, του Ταϋλάν και της Πελίν, αλλά η εμφάνιση του μετά από χρόνια, αν και αρχικά φαίνεται εντελώς τυχαία, κρύβει ένα μυστήριο. Ο μυστηριώδης και χαρισματικός Εμρέ ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο Σαρμασίκ!


 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: