Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 60 - περίληψη

Η Σουρεϊγιά 'χάνει' την Ντιλάρα και ο Φαρούκ τον Οσμάν;
pic
24/08/2018 - 10:38
Η Ιπέκ είναι πολύ ανήσυχη καθώς η κόρη της έχει υψηλό πυρετό. Από την άλλη πλευρά, η  Εσμά με τον Γκαρίπ πηγαίνουν μαζί διακοπές!

Τα αδέρφια Μποράν πηγαίνουν στο σπίτι του Αντέμ για να φάνε και να διασκεδάσουν μαζί του. Στο μεταξύ, η Σουρεϊγιά πηγαίνει στη θεία της, η οποία έχει κανονίσει να βρεθούν με την Ντιλάρα, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη σχέση τους. Θα καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους, τελικά;

Ο Ακίφ συναντά τον Χαλίμ και κάνει μαζί του μια συμφωνία. Παράλληλα, η Ρεϊχάν το σκάει κρυφά από το ίδρυμα όπου βρίσκεται.

Η Ιπέκ με τους γονείς της πηγαίνουν το παιδί στο νοσοκομείο, διότι ο πυρετός δεν πέφτει. Η Κιγμέτ της λέει να ενημερώσει τον Φικρέτ για να έρθει κι εκείνος. Αργότερα, ο Φικρέτ και η Ιπέκ μαθαίνουν από το γιατρό ότι το παιδί τους έχει μια σοβαρή ασθένεια στο αίμα.

Στο μεταξύ, η Σουρεϊγιά μαθαίνει από τον Οσμάν ότι δεν πήγε με τα αδέλφια του και ότι σκοπεύει να πάει να εργαστεί στο εξωτερικό. Όταν φτάνει ο Φαρούκ με τον Μουράτ, μια έκπληξη περιμένει την Σουρεϊγιά, καθώς ο Φαρούκ έχει φέρει μαζί του την ορχήστρα για να της κάνει καντάδα.Το επόμενο πρωί, η Σουρεϊγιά ακούει μουσική στον κήπο και αναπολεί τα παλιά χρόνια και τη γνωριμία της με την Ντιλάρα.

Ο Οσμάν λέει στην Μπουρτζού πως ετοιμάζεται να φύγει για το Ιράκ για να εργαστεί εκεί για δύο χρόνια. Πώς θα αντιδράσει η Μπουρτζού; Η Σουρεϊγιά συζητά με τον Φαρούκ για την απόφαση του Οσμάν να φύγει και προσπαθεί να δώσει εξήγηση. Ο Φαρούκ αποφασίζει να του μιλήσει.

Η Ντιλάρα έρχεται στο σπίτι του Αντέμ. Ο Αντέμ δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει εάν το ενδιαφέρον των αδελφών του είναι πραγματικό ή προσποιητό. Όταν μαθαίνει πως η μητέρα του το έχει σκάσει από το ίδρυμα, τρέχει ανήσυχος στην αστυνομία. Παράλληλα ενημερώνει τον Φαρούκ που με τη σειρά του το λέει στην οικογένειά του και ζητά κυρίως από τη μητέρα του να προσέχει.

Όλοι στο αρχοντικό είναι ανάστατοι με το πρόβλημα της υγείας της Αντά. Τα αδέλφια του Φικρέτ προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, ενώ η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ιπέκ. Η Ιπέκ εκφράζει τον μεγάλο πόνο της και αυτό τελικά την φέρνει πιο κοντά στη Σουρεϊγιά. Επιστρέφοντας η Εσμά στο σπίτι, μαθαίνει για την αρρώστια της εγγονής της και προσπαθεί για άλλη μία φορά να κρατήσει όλη την οικογένεια ενωμένη προκειμένου να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί το πρόβλημα αυτό.

Η Σενέμ με τον Ακίφ κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού με στάσεις γιόγκα. Πώς θα αντιδράσει ο Ακίφ στα μαθήματα αυτά;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO