Ψηλά το «The Tailor» με πρωταγωνιστή τον Çağatay στο Netflix

Το «The Tailor»κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ όλων των μη αγγλόφωνων σειρών.
pic
17/11/2023 - 07:45
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τη σειρά του Netflix 'The Tailor'.
  
Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς, με τους Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek και Şifanur Gül, σημείωσε σημαντική επιτυχία παγκοσμίως.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την ψηφιακή πλατφόρμα Netflix, η τρίτη σεζόν της σειράς OGM Pictures 'The Tailor' κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ όλων των μη αγγλόφωνων σειρών της πλατφόρμας παγκοσμίως κατά τη δεύτερη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας 22,4 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης και 4,4 εκατομμύρια θεατές. .

Το σόου ήταν στα κορυφαία charts σε 64 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία είναι κρίσιμη για τη διάδοση των τουρκικών σειρών σε ψηφιακές πλατφόρμες. Ο αριθμός των τηλεθεατών για την τρίτη σεζόν σε δύο εβδομάδες έφτασε τα 6,4 εκατομμύρια.

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί εκτενώς το 'The Tailor' στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Το έργο, με τον Çağatay Ulusoy, όχι μόνο κέρδισε την πρώτη θέση μεταξύ σειρών μη αγγλόφωνων σε όλο τον κόσμο, αλλά και οι τρεις σεζόν του 'The Tailor' βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης στο Netflix στην Τουρκία: η πρώτη σεζόν διατηρεί τη θέση της για 18 συνεχόμενες εβδομάδες, η δεύτερη σεζόν για 11 εβδομάδες και η τρίτη για 2 εβδομάδες.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: