Αγάπη και Εκδίκηση

Η σειρά τραβά την προσοχή με το δυνατό καστ της.
pic
07/11/2023 - 07:59
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες προωθητικές φωτογραφίες των βασικών χαρακτήρων της σειράς του καναλιού ATV «Stars Far from Me», Furkan Andıç και Burcu Kıratlı.
 
Οι δημιουργοί υπόσχονται στους θεατές μια ιστορία που θα τους αγγίξει βαθιά, γεμάτη με μια ιστορία αγάπης και εκδίκησης, τυλιγμένη στο μυστήριο.

Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται η ιστορία του Kadir και της Aslı, που είναι ερωτευμένοι εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, η φυλάκιση του Kadir, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα της Aslı, κάνει τον έρωτά τους αδύνατο. Ο Kadir έχει τώρα έναν στόχο – να αποδείξει την αθωότητά του και να εκδικηθεί την οικογένεια Varnalı που τον πλαισίωσε. Σε αυτό τον βοηθά ο Γιαχία, τον οποίο γνώρισε στη φυλακή. Η αλήθεια βγαίνει στο φως, και φαίνεται ότι οι ερωτευμένοι μπορούν να ξανασμίξουν, αλλά μυστικά θαμμένα στο μακρινό παρελθόν στέκονται μεταξύ τους.

Η σειρά, με τους Furkan Andıç και Burcu Kıratlı στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τραβάει την προσοχή με το δυνατό καστ της. Περιλαμβάνει επίσης τους Gürkan Uygun και Murat Daltaban, καθώς και τους Ram Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Gonca Gül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Ender Selen, Deniz Atam και Mustafa Enes Bili.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: