Νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την Demet Evgar

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της Demet Evgar!
pic
28/10/2023 - 06:38
 Η ηθοποιός επιστρέφει στις οθόνες σε μια νέα σειρά παραγωγής MF Yapım. Τι γνωρίζουμε για την παράσταση αυτή τη στιγμή;


Πρόσφατα, ο Ντεμέτ Εβγκάρ και ο Λεβέντ Μπαμπάτας εντοπίστηκαν στη συνοικία Ετιλέρ. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Demet παραδέχτηκε: «Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά. Έχασα το σουτ. πέρασε πολύς καιρός. Σκέφτηκα να ξεκινήσω λίγο αργότερα, αλλά θα γίνει νωρίτερα από όσο νόμιζα. «Η παράσταση στην οποία θα συμμετάσχω θα είναι ευχαρίστηση για το κοινό».

Η διάσημη δημοσιογράφος Μπίρσεν Αλτούντας ξεκαθάρισε σε ποιο πρότζεκτ θα δουν οι θεατές τον Τούρκο σταρ. Ισχυρίζεται ότι η Demet Evgar βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της σε μια νέα εκπομπή με τίτλο «Before Spring». Η σειρά αναπτύσσεται από την MF Yapım για το τηλεοπτικό κανάλι Show. Εάν η ηθοποιός δεχθεί να συμμετάσχει, θα παίξει το ρόλο του γιατρού.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Ayça Yuzum και σκηνοθέτης θα είναι ο Yusuf Pirhasan. Η σειρά ετοιμάζεται για παραγωγή και είναι μια τοπική προσαρμογή της κορεατικής εκπομπής «Doctor Cha». Στο πρωτότυπο δράμα, η Cha Jeong Soo είναι μια δυνατή γυναίκα που, μετά από είκοσι χρόνια ως νοικοκυρά, αποφασίζει να επιστρέψει στην ιατρική της καριέρα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: