Ο Halit Ergenç σε νέα σειρά

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ιστορία αγάπης.
pic
23/10/2023 - 08:37
Ο ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει στην ψηφιακή πλατφόρμα Netflix.


Ο Halit Ergenç εθεάθη για τελευταία φορά στη σειρά ψηφιακής πλατφόρμας Disney Plus 'Ten' (Skin), όπου συμπρωταγωνιστές του ήταν οι Songül Oden και Melis Sezen. Αυτή η εκπομπή δημιουργήθηκε από τη MedYapım, αλλά δυστυχώς, η σειρά δεν προβλήθηκε ποτέ αφού η πλατφόρμα σταμάτησε την ανάπτυξη τοπικού περιεχομένου. Τα δικαιώματα της σειράς αποκτήθηκαν από την εταιρεία παραγωγής.

Η γνωστή δημοσιογράφος Birsen Altuntaş αναφέρει ότι ο ηθοποιός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία «Cumartesi Film», που δημιουργήθηκε από τους Çağatay Onal, Başar Başaran και Emre Ozdur. Η εταιρεία ετοιμάζει μια εκπομπή για το Netflix με τίτλο 'Anonymous Lovers'.

Την καρέκλα του σκηνοθέτη θα καταλάβει ο Umur Turagay και το σενάριο θα υπογράψει ο Başar Başaran. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να έχει συνολικά 8 επεισόδια. Η αναζήτηση για πρωταγωνίστρια και τοποθεσίες γυρισμάτων στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: