ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 45 - περίληψη

Ο Φαϊσάλ είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Τζεμάλ.
pic
12/10/2023 - 19:09
 
O Τζεμάλ παντρεύεται με τη Σαφιγέ για δεύτερη φορά, ο Αλί κάνει την πιο ρομαντική έκπληξη στη Μαβί, ενώ η Χασιμπέ βιώνει την απόλυτη προδοσία από την Πεμπέ, η οποία την αφήνει κι επιστρέφει στο αρχοντικό.

Ο Φαϊσάλ είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Τζεμάλ. Η Χασιμπέ τον βλέπει με το όπλο στο χέρι και τον ακολουθεί στο αρχοντικό των Γκορετσκί, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Εκείνος όμως βράζει από θυμό. Ευτυχώς, καταφέρνει ο Αλί να τον ακινητοποιήσει και να του πάρει το όπλο κι αποφεύγονται τα χειρότερα.
 
Η Σαφιγέ ξεκινά τις προετοιμασίες του γάμου τους και βάζει και όλη την οικογένεια στο παιχνίδι. Από τη Φατμά ζητά να είναι αυτή που θα τους πάει τα δαχτυλίδια στην τελετή, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, εκείνη κάνει φασαρία στον Τζεμάλ, αφού πια είναι σίγουρη πως τόσο καιρό την κορόιδευε. Στο μεταξύ, η Μαβί, που δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό της τη μητέρα της, την παίρνει τηλέφωνο και της λέει ότι θα την επισκεφτεί. Η Χασιμπέ νομίζει ότι θα της ζητήσει να επιστρέψει στο αρχοντικό, αλλά με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει ότι το μόνο που ήθελε η κόρη της είναι να της δώσει χρήματα. Και φυσικά δεν τα δέχεται. «Με περνάς για ζητιάνα; Αν δεν με πάρεις πίσω στο αρχοντικό, τότε δεν θέλω τα λεφτά σου!», της φωνάζει και της τα πετάει στη μούρη.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO