" />
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 44 - video (1)

pic
06/10/2023 - 04:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ο Τζεμάλ και η Σαφιγέ σκαρφίζονται διάφορα κόλπα, προκειμένου εκείνος να μην παντρευτεί την Γκιουλάι, και τελικά τα καταφέρνουν. Μεγάλο πρόβλημα έχει τώρα ο Ισμέτ, αφού η απόφασή του να επιστρέψει στο αρχοντικό τον έχει φέρει αντιμέτωπο με την Πεμπέ, που απειλεί θεούς και δαίμονες.

Μάταια, ο Ισμέτ προσπαθεί να εξηγήσει στην Πεμπέ ότι επέστρεψε στην οικογένειά του με στόχο να μαλακώσει τους δικούς του, προκειμένου να τη δεχτούν πίσω. Έξαλλη εκείνη, του δηλώνει ότι χωρίζουν οριστικά κι ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.
 
Ο Τζεμάλ υπόσχεται στη Σαφιγέ ότι μέχρι να γεννηθεί το μωρό της Γκιουλάι, για να γίνει το τεστ DNA, θα βρίσκει τρόπους για να καθυστερεί το γάμο τους. Μόνο που ο Φαϊσάλ, που έχει καταλάβει τις προθέσεις του, πηγαίνει στο αρχοντικό και του ανακοινώνει ότι σε δύο μέρες ντύνεται γαμπρός. Πάνω στην απελπισία της, η Σαφιγέ, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Έτσι, στήνει μια ψεύτικη απαγωγή του Τζεμάλ, προκειμένου να εμποδίσει το γάμο. Ούτε το δικό της κόλπο πιάνει, αφού ο Φαϊσάλ αποδεικνύεται ότι βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Η μόνη της ελπίδα τώρα είναι να πείσει τον πραγματικό πατέρα του μωρού, τον Μπαράν, να αναλάβει τις ευθύνες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Ο Τζεμάλ και η Σαφιγέ σκαρφίζονται διάφορα κόλπα, προκειμένου εκείνος να μην παντρευτεί την Γκιουλάι, και τελικά τα καταφέρνουν.
 
Η Πεμπέ δηλώνει ότι χωρίζει οριστικά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ