ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 43 - περίληψη

Ο Τζεμάλ τη γλιτώνει και πάλι.
pic
28/09/2023 - 05:00
 
Ο Τζεμάλ τη γλιτώνει και πάλι, αφού η Φατμά πείθεται ότι το παιδί της είναι νεκρό, ενώ η Πεμπέ, ο Ισμέτ και η Χασιμπέ αφήνουν πίσω τους τα πλούτη και το αρχοντικό και βιώνουν την απόλυτη φτώχεια.
 
Η Μαβί διαβάζει μπροστά σε όλους το αποτέλεσμα του τεστ DNA, που είναι αρνητικό. Η Φατμά χάνει πια κάθε ελπίδα ότι το παιδί της είναι ζωντανό. Πίσω από αυτό βέβαια βρίσκεται ο Τζεμάλ, ο οποίος είχε φροντίσει να αλλάξει το δείγμα, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.
 
Το δικό της δράμα ζει και η Πεμπέ, που μαζί με τη Χασιμπέ και τον Ισμέτ μαζεύουν τα πράγματά τους για να φύγουν από το αρχοντικό, όπως τους ζήτησε η Ρεφικά. «Πρέπει να το αποδεχτούμε, μας περιμένει μια ζωή μέσα στη φτώχεια», λέει κλαίγοντας στον άντρα της. Τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της τα βάζουν με τη Μαβί, γιατί δεν τις υποστήριξε. «Αν σας έδιωχναν χωρίς λόγο, φυσικά, θα σας υποστήριζα, αλλά έχουν δίκιο», τους λέει. «Σ’ το υπόσχομαι, μια μέρα θα γυρίσω στο αρχοντικό και θα σε διώξω», απειλεί την αδελφή της, καθώς φεύγουν από το αρχοντικό. Την επόμενη μέρα μάλιστα, την Πεμπέ, περιμένει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Σαφιγέ της παίρνει πίσω το ζαχαροπλαστείο και πια δεν θα έχουν κανένα εισόδημα.
 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO