Η Özge Özpirinçci επιστρέφει στις οθόνες με νέα σειρά.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου.
pic
27/09/2023 - 07:01
Η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός Özge Özpirinçci, η οποία πρόσφατα προτίμησε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και να επικεντρωθεί στην ανατροφή της κόρης της Mercan, θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεοπτική οθόνη με μια νέα τηλεοπτική εκπομπή.


Θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά 'The Scent of the Chest', η οποία θα μεταδοθεί στο κανάλι Show TV. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα Karsu, μια νεαρή γυναίκα που αναζητά τη μητέρα της.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Η Özge έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τον ρόλο και εξέφρασε τη χαρά της για την ευκαιρία να επιστρέψει στο πλατό. Η ίδια μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Αυτό που είχε σημασία για μένα ήταν το σενάριο που διάβασα! Κάθε συζήτηση με την ομάδα που έδινε ζωή στο έργο ενίσχυε τον ενθουσιασμό μου και, ταυτόχρονα, με έκανε να νιώθω ασφάλεια. «Δεν περίμενα να δουλέψω με ένα τόσο υπέροχο σύνολο!»

Στη σειρά θα συμμετέχουν επίσης οι Necip Memili, Demet Akbag και Metin Akdülger. Η Özge Özpirinçci είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Τούρκες ηθοποιούς, γνωστή για τους ρόλους της σε σειρές όπως «Love Again», «Woman» και η σειρά ψηφιακής πλατφόρμας του Netflix «Yakamoz S245».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: