Η 2η σεζόν του 'The Stickman' δεν πάει καλά

Η εκπομπή έχει λάβει χαμηλές τηλεθεάσεις.
pic
25/09/2023 - 07:45
Η δεύτερη σεζόν της τουρκικής δραματικής σειράς «The Stickman / Çöp Adam» απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, παρά την ισχυρή υποστήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
 
Η εκπομπή έχει λάβει χαμηλές τηλεθεάσεις, κάτι που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Engin Altan Düzyatan και Elçin Sangu. Στη νέα σεζόν, προστέθηκαν νέοι χαρακτήρες και η ιστορία άλλαξε, αλλά αυτό δεν τράβηξε την προσοχή των θεατών.

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έλαβε βαθμολογία 2,00% στην Τουρκία. Αυτό είναι σημαντικά χαμηλότερο από τα ποσοστά τηλεθέασης της πρώτης σεζόν, που κυμάνθηκαν γύρω στο 4%. Χαμηλή βαθμολογία 1,42% έλαβε και το δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Αυτό υποδηλώνει ότι το ενδιαφέρον για το έργο συνεχίζει να μειώνεται. Οι χαμηλές τηλεθεάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ακύρωση της σειράς. Τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια συνήθως ακυρώνουν έργα με τηλεθέαση κάτω του 2%.

Τις επόμενες εβδομάδες, η τύχη της σειράς θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει η τηλεθέαση. Εάν δεν βελτιωθούν, το 'Croupier' θα μπορούσε να ακυρωθεί πριν από το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: