ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 42 - video (1)

pic
25/09/2023 - 05:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»


Μπορεί όλοι να έχουν πέσει πάνω στη Φατμά για να την πείσουν ότι το μωρό της έχει πεθάνει, εκείνη όμως συνεχίζει να έχει αμφιβολίες. Παράλληλα, ο Τζεμάλ καταφέρνει να βρει τον πατέρα του μωρού που κυοφορεί η Γκιουλάι.

Ο Τζεμάλ και η Χασιμπέ καταφέρνουν να πείσουν τη Φατμά να επιστρέψει το μωρό που απήγαγε από το πάρκο. Όλοι νομίζουν ότι έχουν πειραχτεί τα νεύρα της μετά το θάνατο του μωρού της και χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Ο Τζεμάλ, για να της αποδείξει ότι κάνει λάθος, της προτείνει να κάνουν τεστ DNA στο μωρό που απήγαγε. Έτσι, της βάζει την ιδέα να κάνει κρυφά τεστ και στο δικό του γιο, αφού γεννήθηκε την ίδια μέρα με το δικό της, στο ίδιο μαιευτήριο. Παράλληλα, ο Αλί αναλαμβάνει να βρει αυτούς με τους οποίους έπαιξε χαρτιά η Χασιμπέ και έχασε το σπίτι της. Εκείνοι όμως το έχουν ήδη πουλήσει κι έτσι το μόνο που καταφέρνει να τους πάρει είναι τα χρήματα που έβγαλαν από την πώληση. Στο μεταξύ, ο Φαϊσάλ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Ισμέτ για να εκδικηθεί τους Γκιορετσκί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Μπορεί όλοι να έχουν πέσει πάνω στη Φατμά για να την πείσουν ότι το μωρό της έχει πεθάνει, εκείνη όμως συνεχίζει να έχει αμφιβολίες. H Φατμά έκανε τεστ DNA στο γιο του Τζεμάλ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ