Η σειρά «Golden Boy » συνεχίζει να ηγείται της τηλεθέασης

Το νέο επεισόδιο ήδη συγκέντρωσε 10 εκ προβολές.
pic
18/09/2023 - 06:28
Η σειρά πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην πλατφόρμα YouTube, όπου την περίμενε με ανυπομονησία το παγκόσμιο κοινό. Το νέο επεισόδιο έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται.


Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι η σειρά συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των θεατών. Τους βασικούς ρόλους στη σειρά «Golden Boy» ερμηνεύουν οι Afra Saraçoğlu και Mert Ramazan Demir. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Çetin Tekindor, Serif Sözer, Emre Altug, Gulçin Santırcıoğlu και Gözde Kansu.


Οι θαυμαστές της σειράς υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον γάμο της Ferit και της Seyran. Η κύρια ηρωίδα φαινόταν υπέροχη στο νυφικό της και ο ίδιος ο γάμος ήταν πολυτελής και εντυπωσιακός.

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η Binnur Kaya και ο Tarık Emir Tekin εντάχθηκαν στο καστ ως κόρη και εγγονός του Halis Aga. Στο 38ο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, θα φτάσουν στην έπαυλη της οικογένειας Κορχάν. Αυτό το γεγονός θα προκαλέσει ένταση στην οικογένεια και θα αλλάξει τη ζωή των βασικών χαρακτήρων. Οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς οι νέοι χαρακτήρες θα επηρεάσουν την πλοκή. Μερικοί από αυτούς ήδη υποψιάζονται ότι η Kaya θα ερωτευτεί τη Seyran, οδηγώντας σε ένα νέο ερωτικό τρίγωνο.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι οι θεατές ικανοποιημένοι με την έναρξη της δεύτερης σεζόν. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι συγγραφείς ξέχασαν γρήγορα τα προβλήματα της πρώτης σεζόν. Εξοργίζονται και με τη συμπεριφορά του Χάλη Αγά, ο οποίος συνεχίζει να φέρεται σαν δικτάτορας. Παρά ορισμένες επικριτικές παρατηρήσεις, το 'Golden Boy / Kingfisher' συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των θεατών. Η σειρά υπόσχεται να είναι ακόμα πιο σαγηνευτική στη δεύτερη σεζόν της.
σθήματα των άλλων ανθρώπων».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: