Η αντίδραση του κοινού για τη σειρά «Bam Başka Biri»

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Bam Başka Biri» απέσπασε θετικές κριτικές.
pic
14/09/2023 - 05:41
Η φθινοπωρινή σεζόν στον κόσμο των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών αρχίζει να ανεβαίνει και νέα έργα βγαίνουν στις οθόνες το ένα μετά το άλλο.
 
Ανάμεσά τους, θα πρέπει αναμφίβολα να τονιστεί το πολύ αναμενόμενο ντεμπούτο της σειράς TIMS&B «Bam Başka Biri». Το πρώτο επεισόδιο της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Another love / Bam Başka Biri», με πρωταγωνιστές τους Hande Erçel και Burak Deniz, απέσπασε θετικές κριτικές από τους τηλεθεατές. Αν την προηγούμενη φορά αυτοί οι δημοφιλείς ηθοποιοί μας χάρισαν μια ρομαντική κωμωδία, τώρα έχουμε ένα πραγματικό αστυνομικό δράμα, τεταμένο και μυστηριώδες.
 
Η σειρά με δημοφιλείς ηθοποιούς έλαβε τεράστια υποστήριξη στα social media. Στο YouTube, το πρώτο επεισόδιο συγκέντρωσε περίπου 3 εκατομμύρια προβολές σε μια μέρα και μπήκε στις τάσεις. Ωστόσο, οι τηλεθεάσεις ήταν μέτριες – η σειρά δεν κατάφερε να σπάσει το όριο του 4% συνολικά. Ωστόσο, όπως πάντα, όλα θα κριθούν από τη μετέπειτα δυναμική. Οι θαυμαστές του δημοφιλούς τηλεοπτικού ζευγαριού ενθουσιάστηκαν με την επανένωση των αγαπημένων τους σταρ, Hande και Burak. Οι θεατές σημείωσαν επίσης την εξαιρετική δουλειά του σεναριογράφου της σειράς, Ethem Özışık, γνωστού για τις τηλεοπτικές σειρές 'The Oath', 'Marasli' και 'Intelligence'.


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: