ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 41 - video (7)

pic
20/09/2023 - 05:30
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»


Ο Τζεμάλ και η Σαφιγιέ παίρνουν διαζύγιο κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για να αρραβωνιαστεί την Γκιουλάι, η οποία ισχυρίζεται ότι περιμένει το παιδί του. Η πρώην, όμως, επιστρέφει στο αρχοντικό και ξεσπάει μεγάλος πόλεμος με τη νυν…

Η Γκιουλάι αποκαλύπτει στον Τζεμάλ ότι είναι η αδελφή του Αϊχάν, κι έτσι εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους ότι είναι αθώος. Τους εξηγεί ότι τα έκανε όλα για να τον εκδικηθεί, αφού θεωρεί ότι εκείνος σκότωσε τον αδελφό της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν τον πιστεύει κανείς.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Αλί καταλαβαίνει ότι ο Φαϊσάλ είχε απαγάγει τη Μαβί και του κάνει φασαρία. Εκείνος βέβαια δεν το παραδέχεται. Πάνω στην απελπισία του, ο Τζεμάλ ζητά από τον αδελφό του να μιλήσει στη Σαφιγιέ και να την πείσει να τον αφήσει να δει το γιο του. Το ραντεβού κλείνεται, αλλά όταν συναντιούνται οι δύο τους ξεσπάει μεγάλος καβγάς. Αναπόφευκτα το επόμενο ραντεβού τους είναι στο δικαστήριο για να βγει το διαζύγιο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φατμά, σίγουρη ότι ο γιος της ζει, έχει αρχίσει κρυφά την έρευνα προκειμένου να τον βρει. Η νοσοκόμα, που είχε δει τη Σερβέτ να αλλάζει τα μωρά, αποφασίζει να τη βοηθήσει. Έτσι της τηλεφωνεί ανώνυμα και της επιβεβαιώνει ότι το μωρό της δεν πέθανε και το έδωσαν σε άλλη οικογένεια.

 


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ