Ο σεναριογράφος του Golden Boy ετοιμάζει νέα σειρά

Η νέα σειρά έχει τίτλο «Yandaki Ev» και ετοιμάζεται για το κανάλι Star TV.
pic
12/09/2023 - 06:33
Σύμφωνα με τη διάσημη δημοσιογράφο Birsen Altuntaş, ο Barış Güngör, γνωστός για τη συγγραφή του σεναρίου για την πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Golden Boy», ξεκίνησε να ετοιμάζει ένα νέο σενάριο για την OGM Pictures.
 
 
Έχει μεταβιβάσει τις ευθύνες του στην πιο δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της προηγούμενης σεζόν στη Leyla Uslu Öter και τον Ekim Akçay. Η νέα σειρά έχει τίτλο «Yandaki Ev » και ετοιμάζεται για το κανάλι Star TV. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ιστορία αγάπης. Ο σκηνοθέτης που αναφέρεται είναι ο Deniz Yorulmazer, ο οποίος αυτή τη στιγμή γυρίζει την ταινία του Netflix 'The Hairdresser' με τους Burak Özçivit και Mert Yazıcıoğlu.

Επιπλέον, διευκρινίζονται οι ημερομηνίες πρεμιέρας για τη σειρά του παραγωγού της εταιρείας Onur Güvenatam. Η πρώτη εκπομπή που θα βγει στην παραγωγή θα είναι η σειρά «Hide and Seek / Saklambaç» με τους Uraz Kaygılaroğlu και Cemre Baysel. Μετά από αυτό, θα επιταχυνθούν οι εργασίες στη σειρά 'Obsession / Saplantı'. Ο κύριος χαρακτήρας του έργου είναι προς το παρόν άγνωστος καθώς ο Barış Arduç έχει αποχωρήσει από το καστ. Η σειρά «Red Cloak / Kırmızı Pelerin», βασισμένη στο έργο του Gülsüren Budayıcıoğlu και διασκευή της Seda Altaylı Turgutlu, έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: