Η νέα ταινία της Gupse Özay

Η νέα ταινία της Güpse Özay «LOHUSA» θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.
pic
12/09/2023 - 06:20
Η επιτυχημένη ηθοποιός και σεναριογράφος Güpse Özay, της οποίας κάθε έργο προσελκύει εκατομμύρια θεατές, ανακοίνωσε τη νέα της ταινία. Η Güpse αποκάλυψε επίσης τον τίτλο της νέας της ταινίας για πρώτη φορά: «Young Mother / PURPLE».


Η επιτυχημένη ηθοποιός κωμωδίας του τουρκικού κινηματογράφου Güpse Özay ξεκίνησε να εργάζεται για την πολυαναμενόμενη νέα της ταινία «Young Mother / LOHUSA», η οποία θα εξερευνήσει τις πρώτες 40 ημέρες της ζωής μετά τον τοκετό μέσα από το φακό των γονιών, των ίδιων και των φίλων τους. Έχοντας γίνει μητέρα πριν από ένα χρόνο, η Özay θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια νεαρή οικογένεια με το χαρακτηριστικό της χιουμοριστικό στυλ. Κάθε οικογένεια που έχει βιώσει την ίδια εμπειρία θα μπορεί να δει τον εαυτό της σε αυτήν. Μετά από μια μακρά διαδικασία επεξεργασίας του σεναρίου, ο Özay θα μπει στο πλατό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου.

Το κάστινγκ για την ταινία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Το σενάριο υπογράφει ο Güpse Özay, σε σκηνοθεσία Kıvanç Baruonu και παραγωγή Muzaffer Yıldırım. Η Güpse Özay μοιράστηκε με τους followers της στα social media ότι σχεδιάζει να κόψει τα μαλλιά της λόγω του ρόλου της στην ταινία. 
Η νέα ταινία της Güpse Özay «Young Mother / LOHUSA» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους το 2024 υπό τη σημαία της NuLook Production.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: