Η Ahsen Eroğlu σε νέα σειρά

Η Ahsen Eroğlu θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Charles Dickens
pic
08/09/2023 - 08:57
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της νεαρής και ταλαντούχας ηθοποιού Ahsen Eroğlu. Επιστρέφει στις οθόνες σε μια διασκευή ενός από τα πιο διάσημα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Τι γνωρίζουμε για την παράσταση αυτή τη στιγμή;


Η Ahsen Eroğlu μένει στη μνήμη των θαυμαστών της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς για τη δουλειά της στη σειρά «Call My Agent» και την επιτυχημένη ταινία του Netflix «Merve Kült». Τον επόμενο χρόνο, θα δούμε τη νεαρή ηθοποιό σε τρία νέα έργα στην ψηφιακή πλατφόρμα: έχει εμφανιστεί στην ταινία «Do Not Disturb» και έχει παίξει ρόλους στις σειρές «Kübra» και «Erşan Küneri».

Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Birsen Altuntaş, ο Ahsen έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεταφορά 26 επεισοδίων του διάσημου μυθιστορήματος του Charles Dickens «Little Dorrit», το οποίο θα έχει τον τίτλο «Asya» στην τουρκική έκδοση. Η παραγωγή της σειράς γίνεται από την SG Media και τη SKY Film, με τον Emre Oskay ως παραγωγό και τον Osman Kaya ως σκηνοθέτη. Όλα τα επεισόδια θα γυριστούν πριν από τη μετάδοση.

Η πλοκή θα προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή και θα αντικατοπτρίζει την κοινωνική ανισότητα στη σύγχρονη τουρκική κοινωνία. Σύμφωνα με την ηθοποιό, αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό έργο με μια όμορφη ιστορία που ερωτεύτηκε. Ανυπομονεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ηθοποιός που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: