ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 40 - περίληψη

O Τζεμάλ εξηγεί στον Φαϊσάλ ότι το παιδί δεν είναι δικό του.
pic
07/09/2023 - 18:27
 
Η Μαβί και η Σαφιγιέ φεύγουν από το αρχοντικό και ο Αλί με τον Τζεμάλ ψάχνουν τρόπο για να τις κάνουν να γυρίσουν πίσω. Ο πρώτος τα καταφέρνει με τη βοήθεια της Χασιμπέ, ενώ ο δεύτερος παραλαμβάνει την αίτηση διαζυγίου και γίνεται ράκος...

Ο Τζεμάλ είναι αντιμέτωπος πια με όλους. Η Σαφιγιέ έχει μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι, οι γονείς του τον βρίζουν, ενώ ο Φαϊσάλ τον απειλεί πως, αν δεν αποκαταστήσει την αδελφή του, θα τον σκοτώσει. Στα μαχαίρια όμως είναι και η Μαβί με τον Αλί, αφού εκείνη πιστεύει ότι την απατά με τη Σινέμ.

Ενώ η Μαβί και η Σαφιγιέ φεύγουν από το σπίτι, ο Τζεμάλ προσπαθεί να εξηγήσει στον Φαϊσάλ ότι το παιδί που περιμένει η Γκιουλάι δεν είναι δικό του. Κι όταν εκείνος δεν πείθεται, του ζητά να κάνουν τεστ DNA. Φυσικά, όταν το μαθαίνει η Γκιουλάι, την πιάνει πανικός.
  
Έτσι προφασίζεται ότι φοβάται μήπως πάθει κάτι το μωρό κι αρνείται να το κάνει. Την ίδια στιγμή ο Αλί πηγαίνει στη Μαβί για να μιλήσουν, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. «Θα σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος», της λέει απογοητευμένος και φεύγει. Απελπισμένος όπως είναι, ζητά από τη Σινέμ να της μιλήσει για να λυθεί η παρεξήγηση. Εκείνη το κάνει, μόνο που της λέει ότι έχει σχέση με τον άντρα της και σκοπεύουν να παντρευτούν, κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

 


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO